Generální partner
Světlý režim
20. květen 2013

Žáci nedarovali Uničovu ani bod

Čtyři utkání proti Uničovu a čtyři výhry. To je víkendová bilance starších a mladších žáků. Hattrickem se blýskl v týmu U12 Jan Holzer. Žáci C zajížděli do Albrechtic, kde se jim však nevedlo a oba zápasy vysoko prohráli. Ve fotogalerii snímky z utkání týmu U15.

U15

MFK OKD Karviná U15 – SK Uničov U15 8:1 (6:0)

Branky Karviné: 3. a 22. Dostál, 28. a 53. Berešík, 18. Poštulka, 32. Lingr, 34. Jaworski, 42. Michalidis.

Sestava Karviné: Jóba - Kondziolka, Michalidis, Poštulka, Hujo - Wenglorz, Lingr, Štěrba, Jaworski - Berešík, Dostál (45. Bolec).

Trenér Jan Laslop: „Utkání s posledním týmem tabulky kluci nepodcenili a zvláště v prvním poločase si po pěkných akcích vytvářeli šance s gólovým zakončením. Vítězství mohlo být ještě výraznější, ale v koncovce jsme ve druhém poločase už nebyli tak úspěšní."

U14

MFK OKD Karviná U14 – SK Uničov U14 2:0 (0:0)

Branky: 44. a 60. Kvapil.

Sestava Karviné: Štromp - Vrba, Cieslawski, Hruška, Swaczyna - Pawlowicz, Parchanský (36. Mrozek), Feik, Kostorz - Piecha, Kvapil.

Trenér Martin Špička: „V zápase proti Uničovu jsme nebojovali se soupeřem, ale sami se sebou. Vůbec nám nevycházela předfinální a finální fáze. Díky tomu jsme soupeře nechali po celou dobu utkání ve hře místo toho, abychom co nejrychleji zápas rozhodli. Omluvou pro nás není ani absence deseti hráčů. Uničov prostě musíme přehrát i v improvizované sestavě."

U13

SK Uničov U13 – MFK OKD Karviná U13 1:3 (0:0)

Branky Karviné: 34. Ponča, 48. Motloch, 58. Vlachovský.

Sestava Karviné, I.sestava: Skocz - Kretek, Motloch, Kaczmarczyk - Vlachovský, Seriš, Mrózek - Ponča (31. Wasniowski). II.sestava: Kux - Bijok, Klimek, Bielan - Bystroň, Stawicki, Kisza (31. Dobeš) - Madej (45. Mynář).

Trenér Zbyšek Gazda: „V zápase jsme byli jednoznačně lepší, i když výsledek jednoznačný není. Soupeř si nevytvářel brankové příležitosti postupným útokem, ale hrozil pouze střelbou z větší vzdálenosti a po rohových kopech. My jsme hráli svou hru založenou na postupném útoku, ale v koncovce jsme nebyli dostatečně důrazní."

U12

SK Uničov U12 – MFK OKD Karviná U12 6:10 (3:4)

Branky Karviné: 5., 15. a 49. Holzer, 26. a 42. Kubiena, 7. Kobza, 37. Coufal, 43. Gráca, 48. Zach, 51. Klepek.

Sestava Karviné, I.sestava: Kunz - Štromp (31. Doskoč), Věčorek, Toroň - Holoubek (31. Kývala), Holzer, Kubiena - Kobza. II.sestava: Rylko - Šenkýř (31. Brabec), Klepek, Mendlík - Coufal, Streit, Zach - Buzek (31. Gráca).

Trenér Lumír David: „Do tohoto utkání jsme šli z jasným cílem. Také v Uničově ukázat, že pohledný fotbal, který baví diváky se dá hrát i v jedenácti letech. Začátek utkání klukům vyšel podle očekávání a brzy jsme vedli po pěkných kombinacích 2:0. Hra druhé skupiny ale nebyla tak účinná. Kluci si nedokázali správně vyhovět a naběhnout na zpětné finální přihrávky, které chystal svou rychlostí již tradičně skvělý David Coufal. Druhý poločas dokázala tato skupina otočit nepříznivý stav z 0:3 na 4:3 a napravila tak špatný výkon z první půle. Soupeř překvapil hlavně individuálním výkonem některých hráčů, kteří nám dělali problémy svou rychlostí a technikou. Z naší strany bych vyzdvihl výkon Jana Holzera, který předvedl po celé utkání výkon, na který se velice dobře dívá."

st. žáci C

FK Baník Albrechtice - MFK OKD Karviná st. žáci C 6:1 (4:0)

Branka Karviné: Zeisberger

Sestava Karviné: Salamon - Tannert, Pindur, Gatnár, Szafarczyk, Kandaras (26. Chybík), Kadlečík, Zeisberger, Lotter, Skalka.

Trenér Petr Špička: „Domácí své šance proměnili, proto zaslouženě vyhráli. My jsme šli pětkrát sami, ale gól jsme z toho nedali. Po herní stránce jsme se domácím vyrovnali, ale když nedáme tutovky, tak nemůžeme vyhrát."

ml. žáci C

FK Baník Albrechtice - MFK OKD Karviná ml. žáci C 5:1 (4:1)

Branky Karviné: Alabán

Sestava Karviné: Marikovec - Mareš, Meisner, Szturc, Szczygiel, Alabán, Ernst, Kuljovský, Škovron, Wiechec, Tannert.

Trenér Petr Kendzior: „Po překvapujícím začátku, kdy jsme se ujali vedení, přišlo probuzení do reality. Kluci si přestali plnit své úkoly, které jim byly dány před zápasem a soupeř je jednoznačně přehrával. O výsledku zápasu rozhodlo několik individuálních chyb."

Fotogalerie

Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo