Generální partner
Světlý režim
28. květen 2013

Žáci U12 zametli se Šumperkem, vyhráli 23:3!

Žákovský tým U12 (ve fotogalerii) rozdrtil svého soupeře rozdílem dvaceti branek. Hned pětice hráčů zaznamenala hattrick, z toho Martin Kobza dal branek dokonce šest. Ostatní týmy Šumperk také porazily, ale ne tak výrazně.

U15

FK SAN-JV Šumperk U15 - MFK OKD Karviná U15 0:2 (0:1)

Branky: 6. Bolec, 44. Egri

Sestava Karviné: Jóba - Kondziolka, Michalidis, Dostál, Hujo - Jaworski, Lingr, Štěrba, Bolec (22. Egri, 60. Ciupa) - Berešík, Wenglorz (57. Brevčinský).

Trenér Jan Laslop: „Sice jsme zvítězili, ale byla to utrápená výhra po průměrném výkonu. Domácí se soustředili na obranu a naši hráči se přes ni jen těžko prosazovali i díky nepřesnostem, zdlouhavé rozehrávce a malém pohybu. I přesto jsme si vytvořili šance, ale využili pouze dvě. Nejprve se trefil už v šesté minutě Bolec po centru Jaworského a druhou branku přidal ve 44. minutě Egri hlavou. Domácí se až v samotném závěru dostali pořádně k naší brance, ale jejich dvě šance vychytal Jóba."

U14

FK SAN-JV Šumperk U14 - MFK OKD Karviná U14 2:3 (1:1)

Branky Karviné: 52. a 68. Hejda, 8. Pecha

Sestava Karviné: Štromp - Kožusznik, Cieslawski, Mrozek, Swaczyna - Hejda, Feik, Macko, Piecha - Kostorz (61. Kadlečík) - Hruška (45. Parchanský).

Trenér Martin Špička: „Odehráli jsme povedené utkání s nepříjemným Šumperkem. Začali jsme aktivně a vypracovali si územní převahu. Bohužel po nešťastném vlastním gólu šel soupeř už v šesté minutě do vedení. O minutu později se nám po ose Kostorz, Hejda a zakončující Piecha podařilo vyrovnat na 1:1. Tento stav vydržel do konce prvního poločasu. Úvod druhé půle vyšel lépe domácím, ale bez gólového vyjádření. V 52. minutě připravil Kostorz pěknou akci na druhý gól pro Hejdu, který nás poslal do zaslouženého vedení. V 66. minutě udělal individuální chybu Piecha, který zbytečně fauloval v pokutovém území a z nařízené penalty Šumperk vyrovnal 2:2. Kluky tento moment nezlomil a do konce utkání jsme si vypracovali dvě velké šance. V prvním případě po samostatném průniku Piecha ještě neproměnil, ale v následné akci Macko předložil míč Hejdovi, který se už nemýlil."

U13

MFK OKD Karviná U13 - FK SAN-JV Šumperk U13 7:4 (3:1)

Branky Karviné: 7. a 18. Bijok, 32. a 45. Brzóska, 28. Ponča, 51. Kretek, 55. Ostáš.

Sestava Karviné, I.sestava: Skocz - Zorychta (31. Dobeš), Mrózek, Bielan - Vlachovský, Bystroň, Ostáš - Brzóska. II.sestava: Kux - Bijok, Mynář, Wasniowski - Soušek (31. Ponča), Kaczmarczyk, Kretek (31. Seriš) - Szotkowski.

Trenér Zbyšek Gazda: „V tomto utkání bylo více boje než fotbalovosti. Když soupeř nechce tvořit, tak to pro nás znamená dobývání nedobytné tvrze. Jednoduše není vidět tvořivost a kombinace, ale více silové souboje. O to víc si vážím trpělivosti a nasazení všech hráčů po celé utkání. Je pozitivní, že tyto vybojované a vydřené zápasy se nám povede dotáhnout do zdárného konce."

U12

MFK OKD Karviná U12 - FK SAN-JV Šumperk U12 23:3 (12:1)

Branky Karviné: 10., 11., 15., 18., 29. a 58. Kobza, 9., 40., 54. a 55. Holzer, 1., 11. a 15. Buzek, 25., 32. a 39. Klepek, 42., 49. a 55. Zach, 2. a 34. Gráca, 22. Věčorek, 51. Holoubek.

Sestava Karviné, I.sestava: Foltyn - Brabec (31. Tobola), Toroň, Šenkýř - Coufal, Klepek, Zach - Buzek. II. sestava: Novák - Holoubek, Věčorek, Štromp - Kubiena, Holzer, Kobza - Gráca (31. Zielina).

Trenér Lumír David: „Kluci od prvních minut předváděli pohlednou hru po zemi a nedali soupeři žádnou šanci na možný úspěch. Prosazovali se jak individuálně, tak i kombinačně. V jedné skupině bych dnes vyzdvihl hru opět skvělého Zdenka Zacha a Davida Coufala, kteří mnoha průniky a zpětnými finálními přihrávkami připravovali doslova tutovky svým spoluhráčům, kteří dnes bohužel neměli svůj den a špatně vyhodnocovali možnosti zakončení. v té druhé bych opět vyzdvihl Honzu Holzera a Martina Kobzu, který konečně předvedl výkon, na který jsme byli u něho zvyklí. Výborné výkony také podali Robin Toroň a Petr Štromp, kteří skvěle pracovali v obranné fázi hry a podporovali tu útočnou.

st. žáci C

MFK OKD Karviná st. žáci C. - FK Bohumín 1:0 (0:0)

Branka: 60. Lotter

Sestava Karviné: Egermajer - Tannert, Gatnár, Zeisberger, Skalka, Kajstura, Salamon, Kadlečík, Kandaras, Lotter, Chybík (36. Stařičný).

Trenér Petr Špička: „Zápas měl dobrou úroveň z obou stran. Na každé straně byla k vidění tyčka a břevno. Rozhodla akce z 60. minuty, kdy Salamon poslal pas na Lottera, který proměnil sólo. Musím kluky pochválit za bojovnost. Soupeř hrál dobře."

ml. žáci C

MFK OKD Karviná ml. žáci C - FK Bohumín 0:9 (0:2)

Sestava Karviné: Marikovec - Mareš, Meisner, Szturc, Szcygiel J., Alabán, Szczygiel P, Borowski, Kuljovský, Ernst, Kardoš, Škovron, Buzek, Tannert.

Trenér Petr Kendzior: „Celý zápas se hrál v režii bohumínských hráčů, kteří jednoznačně ukázali proč jsou v čele tabulky. I když našim klukům se nedá upřít bojovnost, na fotbalovějšího soupeře to nestačilo."

Fotogalerie

Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo