Generální partner
Světlý režim
24. červen 2013

Jarní část jsem z Třince sledoval, říká navrátilec Juřena

Po půlročním hostování v Třinci se zpět do Karviné vrátil útočník Václav Juřena. Teď doufá, že se prosadí v kádru kouče Mazury. První příležitost zaujmout měl v sobotním zápase. Na hřiště se dostal s dalšími hráči v průběhu druhého poločasu.

Dvaadvacetiletý útočník se do přípravy v karvinských barvách hlásil hned první den. „Dovolenou jsem měl čtyři dny. Trošku jsem s tím počítal, že si příliš neodpočinu, ale nedá se nic dělat. MSFL končí každou sezónu později. Jsem mladý a zvládnu to,“ usmál se Juřena.

Jaro v Třinci hodnotí vesměs pozitivně. Týmu pomohl k opětovnému návratu do druhé nejvyšší tuzemské soutěže. Kovaný útočník nastupoval trošku netypicky na pozici levého záložníka. „Na levé straně jsem odehrál všechny zápasy. Ale jinak bylo všechno v pohodě. Postoupilo se a to je hlavní,“ řekl Václav Juřena.

Ve slezském týmu nastupoval také s novou karvinskou posilou, Pavlem Eismannem. „Určitě se tady Pavel bude hodit a do týmu zapadne. Je to dynamický, rychlý a technicky dobře vybavený fotbalista. Navíc levák,“ charakterizoval Juřena novou posilu. Ten i na dálku Karvinou na jaře sledoval. „Nějaké zprávy jsem měl a ostatní věci okolo jsem sledoval na internetu. Kluci se po příchodu pana Mazury hodně zvedli, což bylo super. Snad nám to půjde i teď,“ přeje si.

Fotbalista, který právě v Třinci fotbalově vyrostl, byl překvapený informací, že se společně s Richardem Vaclíkem a Martinem Janíkem stal nejlepším střelcem rezervního týmu, byť odehrál pouze deset utkání, navíc všechny na podzim. „Tak to jsem vůbec nezaregistroval. Béčko jsem příliš nesledoval. Ale potěší to, to je jasné. Nyní bych však přeci jen raději nastupoval častěji za áčko. Ale uvidíme,“ zakončil Václav Juřena.

Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo
×
Dnes v 15:00
MFK Karviná
Bohemians Praha 1905
×
Dnes v 15:00
MFK Karviná
Bohemians Praha 1905