Generální partner
Světlý režim
29. červenec 2013

Admir Vladavič: Důležitá výhra, jsme šťastní

Hned svůj první start v mistrovském utkání po obnoveném návratu zpět do Karviné okořenil Admir Vladavič důležitou první brankou. Karvinští si z Varnsdorfu přivezli výhru 2:1.

Začátek sezóny se vám povedl na výbornou. Ve Varnsdorfu se často nevyhrává, vám se to podařilo. Panuje velká spokojenost?

Samozřejmě ano. Hned na úvod výhra na soupeřově hřišti musí každého povzbudit. Ale tento tříbodový zisk musíme potvrdit v neděli proti Hradci Králové.

Na severu Čech, stejně jako na celém území naší republiky, panovaly tropické teploty. Jak jste se s tím poprali? Vy jste možná malinko z Bosny na takové teploty zvyklý, ne?

Tak dá se říct, že zvyklý trochu jsem. Ale i přesto to bylo fakt náročné. Špatně se dýchalo, navíc nás domácí od začátku hodně tlačili a dostávali pod velký tlak.

Ale důležitou první branku se podařilo vstřelit vám.

Podařilo, protože jsme začali hrát více po zemi. Z toho právě vyplynul ten první gól, kdy jsem překonal jejich brankáře. Už ani nevím, kdo mi přihrával, ale postupoval jsem sám, zasekl si před obráncem a zamířil přesně.

Nešlo střílet hned z první?

Měl jsem to na levačku, což není moje silná noha. Musel jsem zaseknout, přehodit míč na pravačku a naštěstí to vyšlo.

Šancí jste ale měli v průběhu zápasu celkem dost.

Něco měl Vláďa Mišinský nebo Pavel Eismann. To byly velké šance. Pak vstřelil pěkný gól Matěj Fiala, který přeloboval brankáře. Před koncem jsem se dostal znovu já do šance, ale nevyšlo to. Míč jsem měl nahrát Kubovi Legierskému, ale v ten okamžik jsem ho neviděl.

Místo poklidného závěru přišla penalta a další čtyři minuty nastavení. Jak vám bylo?

Pochopitelně jsme si věřili. Ukázali jsme svou sílu a myslím, že naše výhra je zasloužená.

Lépe jste asi nemohli fanoušky pozvat na domácí zápas s Hradcem, že?

No to asi ne (úsměv). Bude to určitě dobrý fotbal. Ještě v minulé sezóně hráli Gambrinus ligy. Mají dobrý kádr, stejně jako my! Věřím, že si fandové cestu na stadion najdou a my je svým výkonem v neděli potěšíme.

Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo