Generální partner
Světlý režim
5. srpen 2009

Příprava béčka finišuje.

Jedenáct dní chybí do zahájení 1. B třídy. Rezervní tým MFK OKD Karviná ladí formu v domácích podmínkách. Během uplynulých dvou dní sehráli dva zápasy. Nejprve se Stonavou a poté s Albrechticemi.

Vítěz okresního přeboru má smělé plány. Zopakovat si vítězství, tentokráte v soutěži o třídu výše. „Pokud to půjde, rádi bychom postoupili,“ netají se ambicemi sportovní manager Petr Mašlej.

Během tohoto týdne dojde k uzavření soupisky. „Kádr jsme zkvalitnili a rozšířili. Kvalitu by měli tvořit hráči z áčka, kteří nebudou pravidelně nastupovat v prvním týmu, či se budou potřebovat rozehrát po zranění. Mužstvo jsme navíc doplnili o hráče z dorostu,“ informuje Petr Mašlej.

V úterním střetnutí porazilo béčko na vlastním hřišti Stonavu 4:2. V prvním poločase nastoupilo na hřiště pět hráčů z áčka, kteří zúročili neustálou převahu v tříbrankový náskok. Druhou půli odehrál kompletní tým béčka. Pochvalu za velmi dobrý výkon zaslouží Kratka, který přišel z dorostu a byl nejlepším hráčem na hřišti. O góly se podělili: Juroszek, Kratka, Milosavljev a Reichl.

V dnešním odpoledním utkání se rezerva MFK OKD Karviná představila na hřišti divizních Albrechtic. A znovu uspěla. Po bezbrankovém poločase zařídil cennou výhru Pavel Krejčí. Do tohoto zápasu nepostavil trenér Bielan nikoho z A týmu. V sestavě dostali příležitost hráči z dorostu. I přes absenci druholigových fotbalistů předváděla Karviná pěkný fotbal a na hřišti dominovala.

Jen smůla je připravila o ještě lepší výsledek. V zápase si navíc vypracovali čtyři vyložené šance, nastřelili tyč a zatřásli břevnem albrechtické brány. I přesto je vítězství nad účastníkem Krajského přeboru potěšující a dává optimistické vyhlídky před mistrovskými zápasy.

Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo