Generální partner
Světlý režim
7. srpen 2013

Mládež o víkendu: Vysoká výhra žáků U15

Další porci přípravných utkání mají za sebou mládežnické celky chystající se na novou sezónu. Mladší dorosty hrály v Polsku, starší žáci doma s Vítkovicemi, kdy se dařilo patnáctce, která soupeře sfoukla 9:1. Dvanáctka remizovala v Bílovci.

U17

KS Polkowice U19 - MFK OKD Karviná U17 3:0 (0:0)

Sestava Karviné: Mušec - Michalisko, Pavlík, Pavelka, Stallmach - Kolek, Řapek, Blanik, Budina - Egri - Kubiena.

Trenér Richard Beneš: „Velmi dobré utkání s o dva roky starším soupeřem, kterému jsme se vyrovnali ve všech fotbalových činnostech. Bohužel utkání znehodnotil výkon rozhodčího, který byl katastrofální. Za bezbrankového stavu nám neuznal regulérní gól a neodpískal jasný pokutový kop v náš prospěch. Naopak soupeři pomohl, když mu uznal dva góly z ofsajdu.“

U16

KS Polkowice U17 - MFK OKD Karviná U16 1:1 (1:0)

Branka Karviné: 60. Lingr

Sestava Karviné: Jóba - Chloň, Michalidis, Ligocký, Štěrba - Dostál, Lingr, Poštulka, Hujo - Berešík, Egri.

Trenér Miroslav Štěpánek: „Za tropického počasí jsme utkání odehráli velmi dobře. Soupeře jsme přehrávali, vytvořili si hodně brankových příležitostí, které jsme bohužel neproměnili. Domácí nás potrestali gólem po individuální chybě našeho stopera. Kvalitní utkání odehrál Ondra Lingr, který vstřelil po hodině hry náš jediný gól.“

U15

MFK OKD Karviná U15 - FC Vítkovice 1919 U15 9:1 (8:0)

Branky Karviné: 16., 19. a 30. Kvapil, 23. a 34. Wala, 13. Macko, 15. Hejda, 20. Ptáček, 59. Feik.

Sestava Karviné: Štromp - Hladík (36. Szotkowski), Greger (36. Motyčka), Feik, Swaczyna - Hejda, Ptáček, Parchanský (36. Vrba), Wala - Macko, Kvapil.

Trenér Martin Špička: „Na domácí půdě jsme utkání zvládli. Povedl se nám především první poločas, kdy se nám dařilo kombinovat, dostávali jsme se do šancí a proměňovali je. Ve druhé půlce jsme vyměnili tři hráče a naše hra malinko poklesla, ale i přesto jsme se do šancí dostávali, ale využili pouze jednu. Celkově povedený zápas a doufám, že v nastoleném trendu budeme pokračovat."

U14

MFK OKD Karviná U14 - FC Vítkovice 1919 U14 0:0

Sestava Karviné, I.pol: Skocz - Mrózek, Kudláček, Klimek, Bielan - Zorychta, Bystroň, Vlachovský, Ostáš (25. Kisza) - Soušek, Szotkowski. II.pol: Skocz - Madej, Biják, Klimek ( 17. Kudláček), Kretek - Zorychta (15. Kisza), Stawicki, Kaczmarczyk, Wasniowski - Ponča, Urban.

Trenér Jan Laslop: „V prvním poločase jsme byli hernější a vytvořili si i gólové šance, ale bohužel se nám je nepodařilo proměnit. Druhý poločas po prostřídání většiny hráčů měl zase soupeř více ze hry, ale bez vyložených šancí. Naopak jsme si největší šanci vytvořili opět my, ale v koncovce to nebylo ono.“

U12

ŠSK IR-PROGRES Bílovec U12 - MFK OKD Karviná U12 5:5 (3:4)

Branky Karviné: 5. a 29. Volný, 16. Stuchlik, 23. Kadliček, 52. Goj

Sestava Karviné: Josiek - Palička (31. Konieczny), Dawid (31. Popov), Malý (31. Šebesta) - Stuchlik, Goj, Valoch - Volný (31. Kadliček).

Trenér Zbyšek Gazda: „Oboustranně vyrovnané utkání zvládli naši kluci velmi dobře. Hrálo se v opravdu velkém vedru a v neúplných sestavách. Musím říct, že Bílovec má ve svém středu pár šikovných urostlých hráčů. Prosím především rodiče o trpělivost, výsledky se dostaví. I před dvěma lety byl rozjezd s ročníkem 2000 těžký, to samé očekáváme i nyní. Kluci si zvykají na nové rozestavění a další věci okolo."

Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo