Generální partner
Světlý režim
8. srpen 2009

Neděle, 17:00: V domácí premiéře hostíme Hradec Králové

Po dvou měsíční pauze se karvinští fanoušci dočkali. Na Městský stadion v Karviné – Ráji dorazí silný protivník z Hradce Králové. A naši fotbalisté budou chtít zopakovat stejný výsledek jako v předchozím domácím střetnutí s tímto soupeřem.

Jak jsme ligu končili, tak ji i začínáme - s Hradcem Králové. Zatímco na jaře jsme dokázali Hradec po urputném boji porazit, nyní nás čeká podobný úkol. Vítězstvím si napravit pošramocenou reputaci a zvednout si sebevědomí.

„Je před námi těžký zápas, ale nám nezbývá nic jiného než vyhrát. Z psychického hlediska se jedná o velice důležité utkání“, sděluje jedna z opor Karviné Adrian Čeman.

Ve stejném duchu hovoří i asistent trenéra Marek Poštulka: „Cíl zápasu? Jednoznačně vítězství. Nic jiného nepřipadá v úvahu.“

„Bez pochyby jdeme do zápasu s cílem vyhrát. Pokud budeme předvádět hru jako na jaře, tak uspějeme. Hradec Králové je porazitelný. Hlavně musíme proměňovat šance, pak to bude dobré a nebudu mít strach o výsledek. Věřím, že nám pomohou fanoušci, kteří dorazí v hojném počtu,“ říká Michael Reichl.

Se stejnou prosbou se obrací na diváky srbský záložník v řadách Karviné Vladan Milosavljev: „Chtěl bych vyzvat karvinské fandy, aby přišly na stadion a vytvořily nám úžasnou atmosféru. My se jim budeme snažit odvděčit bojovností, pohledným fotbalem a v neposlední řadě i třemi body.“

Sílu Karviné si uvědomují i v Hradci Králové. „Víme, že nás čeká velmi kvalitní a nepříjemný celek, který bude chtít v domácím prostředí vždy za každou cenu bodovat. Karviná v 1. kole prohrála 1:3 v Čáslavi, i když byla po celé utkání lepším celkem, ale doplatila na tři hrubé chyby v obraně," uvedl pro hradecký klubový web asistent trenéra Michal Šmarda.

„Musíme předvést stejný výkon, jako nyní doma v prvním poločase a vyvarovat se takového hluchého místa, jako bylo prvních 15 minut druhé půle,“ dodal trenér Hradce Králové Václav Kotal.

Jak střetnutí dopadne? Kdo se bude radovat a kdo bude po zápase zklamaný? Atraktivní duel druhé ligy můžete sledovat na vlastní oči na Městském stadionu v Karviné – Ráji.

Zápas se odehraje v neděli 9. srpna od 17:00 hodin. Všichni jste srdečně zváni.

Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo