Generální partner
Světlý režim
7. září 2013

Dorost U17 rozjel sezónu velmi dobře

Pět zápasů, třináct získaných bodů a druhá příčka v tabulce. Výborným způsobem vstoupili svěřenci trenérů Dohnala a Beneše do podzimní části sezóny.

V přípravném období to zdaleka tak růžové nebylo, ale opět se potvrdilo, že vše ukáže až samotná soutěž. „Kádr jsme vhodně doplnili o čtyři hráče, kteří jsou v základní sestavě. Především jsme však zapracovali na defenzivní činnosti. Zatím jsme velmi spokojení a věříme, že v nastoleném trendu kluci vydrží,“ chválil trenér Richard Beneš.

Ten vyzdvihl především dva hráče hráče - Olivera Putyeru a Daniela Řapka. „Především tito dva celý tým směrem dopředu táhnou.“ I přes dobrý vstup našel ve hře určité mezery, na kterých se musí neustále pracovat. „Sice nám ještě malinko vázne předfinální fáze, ale i to se zlepší. Věřím, že až se kluci více sehrají, tak to bude ještě o třídu lepší a potrápíme i Baník Ostrava,“ věří Beneš.

Po úvodní výhře 2:1 na Slovácku potvrdili Karvinští formu v domácím zápase proti Znojmu, které rozstříleli jasně 6:0. „Kluci na Slovácku poctivě plnili defenzivní úkoly a v přechodové fázi zase pěkně kombinovali a prosazovali se po pěkně vypracovaných akcích. Proti Znojmu jsme byli jasně lepší a převahu jsme zužitkovali i gólově. Škoda jen ztráty koncentrace po našich rychlých třech brankách. Měli jsme štěstí, že Znojmo žádnou nevyužilo,“ vrátil se k úvodním dvěma utkáním trenér.

K dalšímu zápasu jelo družstvo do Hlučína, kde bez výraznějších problémů vyhrálo 5:1. Minulou středu bylo na programu předehrávané 15.kolo. Na Kovonu dorazila silná Jihlava. Utkání skončilo remízou 1:1, kterou zařídil osm minut před koncem Oliver Putyera. „Jihlavští mě hodně překvapili. Vždycky chtějí každého přestřílet a najednou u nás bránili a my jsme měli po celý zápas problémy se přes dobře organizovaný blok prosadit. Vzhledem k vývoji utkání a kvalitě soupeře, kdy jsme už v první půli inkasovali, můžeme být nakonec rádi, že se nám podařilo vybojovat spravedlivou remízu," řekl Beneš. Zatím poslední zápas hrál tým U17 doma proti Vyškovu a opět vyhrál, byť pouze 2:1. V neděli 8. září budou mladší dorostenci hájit svou neporazitelnost v dalším zápase. Tentokrát jedou k derby do Opavy.

Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo