Generální partner
Světlý režim
9. říjen 2013

Lukáš Paleček laboroval s „boxerskou“ zlomeninou, teď je fit

Po zranění, které si přivodil v srpnu v utkání ve Frýdku-Místku, se brankář Lukáš Paleček vrátil před dvěma týdny do zápasového rytmu. Prozatím odchytal dva zápasy za rezervní celek. Už v neděli, ale bude proti Třinci aspoň na lavičce A týmu.

Nepříjemné zranění si Paleček přivodil při likvidování pokusu Hynka Prokeše v samotném úvodu zápasu ve Frýdku-Místku. „Ani nevím, jestli mi na ruku šlápl Hynek nebo to byl náš obránce. V té rychlosti jsem to nepostřehl,“ vracel se k danému okamžiku zkušený gólman. V první chvíli si ani nepředstavoval, že zranění bude vážnějšího charakteru. „Až po deseti minutách, když jsem nemohl pořádně chytit míč, jsem začal něco tušit. Musel mě vystřídat Braňo Pindroch a v poločase jsem zamířil do nemocnice na rentgen,“ popisoval.

Ani po příjezdu do nemocnice neměl černé myšlenky. „Pořád jsem doufal, že to bude pouze naražené nebo vykloubené. Sestřička však hned poznala, že se jednalo o tzv. boxerskou zlomeninu,“ pousmál se Paleček. V horizontu několika dnů následovala operace. Měsíc po ní se do tréninkového procesu vrátil i s ozdobou na ruce. „Měl jsem pod rukavicí dlahu. Momentálně už jsem ale stoprocentně v pořádku a nic mě nelimituje. Kdy se však dostanu do brány áčka, netuším. Nechám to na trenérech,“ pověděl třiatřicetiletý gólman.

První ostrý zápas aspoň za béčko si odbyl před dvěma týdny na půdě divizních Otrokovic. S tím mohl být spokojený. Dokonce lapil i penaltu. Chytal také proti Mohelnici, kde to nevyšlo celému týmu. „V Otrokovicích to bylo v pohodě. Ale doma s Mohelnicí rozhodně ne! Ještě nikdy jsem nedostal v jednom utkání tři góly hlavou. Celkově to nebyl podařený zápas ani z mojí strany. Sice jsem něco chytil, ale tři obdržené góly jsou moc,“ vrátil se Paleček k sobotnímu utkání.

V neděli už bude proti Třinci připravený aspoň na lavičce a v případě nutnosti by mohl zasáhnout do hry. „Je to smůla, že to zranění přišlo. Do té doby jsem se cítil výborně a působil v bráně, aspoň si myslím, spolehlivě. Ale bohužel nedá se nic dělat. Zranil jsem se v zápase při likvidování gólové šance. To se prostě stává,“ dodal na závěr smířlivě Lukáš Paleček.

Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo