Generální partner
Světlý režim
22. říjen 2013

Žáci: Výhry v Uničově a doma s HFK Olomouc

Starší žáci v Uničově, mladší doma s HFK Olomouc a B žáci také doma s Lokomotivou Petrovice. To byl víkendový program žákovských kategorií. Kromě B žáků všechny celky vyhrály. Gólově zazářil Zdeněk Zach z týmu U13, který zatížil soupeřovo konto sedmi přesnými trefami!

U15

SK Uničov U15 - MFK OKD Karviná U15 1:5 (0:1)

Branky Karviné: 26. Macko, 37. Kožusznik, 42. Parchanský, 46. Kvapil, 64. Rapan

Sestava Karviné: Skocz - Hladík, Cieslawski, Hruška (36. Feik), Vrba (36. Parchanský) - Hejda, Wala, Kožusznik (45. Rapan), Swaczyna (60. Sembol) - Macko - Kvapil (50. Motyčka).

Trenér Martin Špička: „V prvním poločase jsme se prezentovali velkou chutí bavit se fotbalem. A to i přesto, že hrací plocha nebyla kvalitní. Vstřelili jsme pouze jednu branku, ale příležitostí bylo minimálně na dalších sedm gólů. Ve druhé půli dostali příležitost postupně všichni hráči z lavičky. Obrázek hry se příliš nezměnil s tím rozdílem, že jsme byli přesnější v koncovce a vstřelili další čtyři branky. S předvedenou hrou jsem spokojen."

U14

SK Uničov U14 - MFK OKD Karviná U14 1:3 (0:2)

Branky Karviné: 4. Szotkowski, 10. Vlachovský, 62. Soušek

Sestava Karviné: Kux (53. Skocz) - Bijok (60. Madej), Bystroň, Klimek, Bielan - Vlachovský, Seriš, Kaczmarczyk, Stawicki (55. Ostáš) - Brzóska (36. Soušek), Szotkowski (65. Ponča).

Trenér Jan Laslop: „Po celé utkání jsme byli lepší, domácí jsme přehrávali, ale koncovka bohužel tak dobrá nebyla. První branku se nám podařilo vstřelit ve čtvrté minutě, když Stawicki vybídl přihrávkou Szotkowského k sólu a ten ho proměnil. Druhou branku přidal v desáté minutě Vlachovský po přesné přihrávce Kaczmarczyka. Další vytvořené šance jsme nedokázali proměnit a stejný obraz hry byl i ve druhé půli. Domácí pak z ojedinělého útoku snížili, když rozhodčí uznal nepochopitelně gól, kterému předcházel faul na brankáře Kuxe, který musel po tomto zákroku vystřídat. Soupeř se snažil o vyrovnání, ale jeho už jedinou šanci výborně zlikvidoval Skocz. Uklidnění tak přinesla až třetí branka, kterou po centru Vlachovského a odraženém míči vstřelil osm minut před koncem Soušek. Bylo to opět utkání ve kterém jsme herně dominovali, ale vytváření si šancí a jejich proměňování je naší velkou slabinou."

U13

MFK OKD Karviná U13 - 1. HFK Olomouc U13 19:1 (9:1)

Branky Karviné: 12., 32., 37., 43., 49., 54. a 58. Zach, 21., 27., 43. a 51. Holzer, 16., 27. a 39. Kobza, 23. a 46. Jurčák, 4. Gráca, 5. Holoubek, 17. Buzek

Sestava Karviné, I.sestava: Foltyn - Klepek (31. Toroň), Streit, Mendlík - Holoubek, Kobza, Zach - Jurčák. II.sestava: Rylko - Brabec, Věčorek, Štromp - Coufal, Holzer, Kubiena (31. Nový), Gráca (31. Buzek).

Trenér Lumír David: „V tomto utkání jsme chtěli potvrdit skvělou formu a ukázat divákům, že předchozí vysoké výsledky nebyly náhodné. Snad bude toto hodnocení vzhledem k výsledku pro některé vypadat jako přehnané, ale náš výkon v utkání nebyl ani z části tak kvalitní, jako v minulých zápasech. Hra nevypadala tak, jak bych si představoval. Mě, kluky i diváky, kteří se přišli podívat, nemohla bavit. Hráli jsme bez pohybu, důrazu v osobních soubojích, chyběla přesnost ve finální i předfinální fázi. Kluci sami cítili, že něco nefunguje, a přestože jsme o poločase jasně vyhrávali, nikdo z nás nebyl spokojený s předvedenou hrou. Do druhého poločasu jsme byli odhodláni něco na naší hře změnit, ale jen jedna skupina splnila očekávání a soupeře smetla zlepšeným výkonem. Konečný výsledek se může pro mnohé zdát uspokojivý, ale pokud bychom měli tímto způsobem odehrát další utkání proti silné Opavě, výsledek by byl pro nás určitě nepříznivý. I přesto, že s dnešním výkonem nemůžu být spokojený, chci kluky moc pochválit za to, jakým způsobem reprezentují náš klub, kdy v posledních čtyřech utkáních nastříleli neskutečných 90 branek a inkasovali jen šestkrát. Za to jim děkujeme."

U12

MFK OKD Karviná U12 - 1. HFK Olomouc U12 11:1 (6:1)

Branky Karviné: 13. a 53. Golasowski, 23. a 47. Goj, 27. a 34. Stuchlík, 28. a 40. Valoch, 20. Jurásek, 29. Lipták, 39. Michailidis. V.

Sestava Karviné, I.sestava: Josiek - Volný, Špirko, Popov (Michalidis V.) - Stuchlík, Goj, Rohal (31. Palička) - Michalidis N. (31. Lipták). II.sestava: Drobek - Müller (31. Šebesta), Kadliček, Malý (31. Konieczny) - Adamus, Valoch, Jurásek (31. Stařičný) - Golasowski.

Trenér Zbyšek Gazda: „Nemůžu být spokojený s předvedenou hrou. Soupeř přijel jednoznačně bránit a směrem dopředu nepředvedl nic. My jsme nebyli schopni vyrovnat se s zhuštěnou obranou soupeře a víc jsme řešili herní situace individuálně. Kombinační hra, kterou jsme chtěli předvádět, byla vidět jen sporadicky."

st.žáci B

MFK OKD Karviná st.žáci B - TJ Lokomotiva Petrovice 1:3 (0:1)

Branka Karviné: 63. Alabán

Sestava Karviné: Egermajer - Pindur, Kadlečík, Tannert, Szafarczyk, Alabán, Wasniowski, Kandaras, Szczygiel, Urban, Meisner. Střídali: Franek, Kardoš, Mareš, Tužil, Varšo.

Trenér Petr Špička: „V domácím utkání proti Lokomotivě Petrovice neměli obránci svůj den a všechny góly hostům doslova darovali. Sami jsme šance měli ale nevyužili je."

ml.žáci B

MFK OKD Karviná ml.žáci B - TJ Lokomotiva Petrovice 2:9 (1:4)

Branky Karviné: Pavlát, Šarkány

Sestava Karviné: Siuda, Buzek, Szturc, Barsa, Szczygiel, Pavlát, Kuljovský, Kravčík, Šarkány, Mec, Gasior, Václavík, Oleownik.

Trenér Petr Kendzior: „Hostujícího hráč Lalík si dělal s našimi hráči co chtěl. To bylo v zápase rozhodující. Naši kluci z něj měli velký respekt a vůbec neměli snahu bojovat o výsledek. Jediný, kdo zaslouží pochvalu za výkon byl brankář Siuda. Ten však nedohrál kvůli zranění."

Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo