Generální partner
Světlý režim
29. říjen 2013

Starší dorost hostí ve středu Mladou Boleslav

Starší dorost U19 se po více než třech týdnech představí zase na domácím trávníku. Ve středu odpoledne bude v dohrávce 16. kola hostit na Kovoně Mladou Boleslav. A hned v sobotu dorazí také Liberec.

Svěřenci Petra Gibaly se v sobotu konečně naladili na vítěznou notu, když vydřeli výhru v Praze proti Bohemians 1905. Tři získané body budou chtít zajisté potvrdit v domácím utkání. „Doma jsme naposledy vyhráli 14. září s Jabloncem. V následujících dvou utkáních jsme prohráli a navíc se nám nepodařilo ani skórovat,“ vrátil se trenér Gibala k domácím zápasům s Opavou (0:1) a Slováckem (0:2).

V sobotu proti Klokanům prolomili Karvinští sérii proher. „Klukům spadl kámen ze srdce. Opravdu pro ně bylo frustrující prohrát tolikrát za sebou. I proto bude důležité středeční zápas zvládnout, aby zůstali v pohodě,“ řekl trenér staršího dorostu.

Co podle něj bude v domácím zápase klíčové? „Asi to, jak zvládneme první poločas. S první pětačtyřicetiminutovkou máme delší čas problém. Potom se to snažíme honit ve druhé půli a ne vždy se to podaří,“ prohlásil Petr Gibala. Pohled na předcházející zápasy mu dává za pravdu. Pouze čtyřikrát ze všech dosavadních šestnácti duelů šli jeho svěřenci do kabiny s náskokem minimálně jedné branky.

Středeční soupeř je na tom bodově úplně stejně. V šestnácti zápasech získal 23 bodů a jen díky lepšímu skóre je o příčku výš na jedenácté pozici. Zápas MFK OKD Karviná U19 - FK Mladá Boleslav U19 začne na Kovoně ve středu 30. října ve 14:30 hodin. Hlavním rozhodčím duelu bude pan Jan Machálek.

Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo
×
Dnes v 15:00
MFK Karviná
Bohemians Praha 1905
×
Dnes v 15:00
MFK Karviná
Bohemians Praha 1905