Generální partner
Světlý režim
27. listopad 2013

Podzimní část očima jednotlivých trenérů

Během listopadu skončily soutěže jednotlivých týmů MFK OKD Karviná kromě staršího dorostu U19, který pokračuje až do 7.12. V prosinci se tak zaměříme třeba na hodnocení trenérů, statistiky atd.

Kromě I.dorostenecké ligy skončily během listopadu všechny soutěže, ve kterých účinkovaly týmy MFK OKD Karviná. Měsíc prosinec tak bude patřit bilancování. Do Vánoc zde na oficiálních stránkách klubu přineseme hodnocení podzimní části trenérů od A týmu až po žáky U12.

V neděli 1.12. začneme trenérem nejsledovanějšího týmu. Tím je bezesporu A tým koučovaný Josefem Mazurou. Začátek podzimní části by se dal nazvat excelentním a konec naopak velkým zklamáním. V průběhu podzimní části byla Karviná dokonce týden poprvé v historii klubu na první příčce tabulky. Nakonec přišel během čtyř týdnů pád až na deváté místo.

Fanoušci rovněž nebudou ochuzeni o hodnocení trenéra B týmu Jana Pejši, který se svými svěřenci přezimuje na osmé pozici divizní tabulky. Prostor rovněž dostanou dorostenečtí trenéři Petr Gibala, Jindřich Dohnal společně s Richardem Benešem a Miroslav Štěpánek.

Zajímavé bude určitě hodnocení trenéra žákovského týmu U15 Martina Špičky, který si společně se svými svěřenci závěr podzimu zpestří už tento pátek a sobotu (29.-30.11.) halovým mistrovstvím republiky v Třebíči, což se jistě v jeho hodnocení projeví. Své postřehy přidají i další trenéři žákovských celků Jan Laslop, Lumír David a Zbyšek Gazda.

Na řadu přijdou také statistiky. Věnovat se jim budeme pochopitelně hlavně u A týmu, ale úplně ty základní přineseme u všech karvinských celků. To, že skončil podzim neznamená, že si také oficiální stránky dávají přestávku. I nadále pro vás budeme připravovat zajímavosti tak, aby každý den bylo ke čtení něco nového.

Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo