Generální partner
Světlý režim
21. duben 2014

Víkend mládeže: Žáci zdolali Baník, dorosty hrály se Zlínem

Hned čtyři mládežnické týmy se v sobotu představily v areálech Bažantnice a Kovona. Starší žáci hostili Baník a obě kategorie vyhrály (na fotkách U15). Na Kovonu dorazili mladší dorostenci Zlína, kteří si z Karviné odvezli celkem čtyři body (na fotkách utkání týmů U17). Mladší žáci hrají až ve středu.

U17

MFK OKD Karviná U17 – FC Fastav Zlín U17 1:2 (0:1)

Branka Karviné: 60. Blanik

Sestava Karviné: Ciupa - Pavlík, Večerka, Rulíšek, Budina (46. Strnad) - Rýznar (58. Putyera), Mareček (48. Němec), Blanik, Kubiena - Pavelka (59. Smrž) - Řapek.

Hodnocení trenéra: „Měli jsme velmi dobrý vstup do utkání a do 25. minuty jsme si po pěkných akcích vytvořili hned několik vyložených šancí. Bohužel jsme selhali v koncovce a navíc ve 29. minutě inkasovali po střele ze střední vzdálenosti. Zlín nás začal přehrávat ve středu hřiště, hlavně na naší levé straně. Snahu o obrat ve druhé půli nám zkomplikoval druhý inkasovaný gól a nám se podařilo výsledek pouze zkorigovat."

U16

MFK OKD Karviná U16 – FC Fastav Zlín U16 2:2 (1:1)

Branky Karviné: 19. Formela, 41.Berešík

Sestava Karviné: Jóba - Michalidis, Štěrba, Formela, Chloň (41. Feik) - Wenglorz, Jaworski, Špaček, Dostál (69. Růžička) - Berešík, Egri (68. Ciupa).

Hodnocení trenéra: „V utkání jsme podali bojovný výkon a uhráli s dobrým soupeřem bod."

U15

MFK OKD Karviná U15 – FC Baník Ostrava U15 2:0 (1:0)

Branky: 12. Ptáček, 67. Hejda

ČK: 48. Wala

Sestava Karviné: Skocz - Hladík, Cieslawski, Hruška, Swaczyna - Macko, Wala, Ptáček - Hejda, Kvapil (50. Feik), Borkala.

Hodnocení trenéra: Aktivní hrou jsme si hned v úvodu derby vytvořili několik vyložených šancí. Dobře jsme kombinovali a měli hru pod kontrolou a Výsledkem bylo poločasové vedení 1:0. Po změně stran převzali iniciativu hosté, kteří si vytvořili tlak, ale naše obrana pracovala pozorně a soupeře nepouštěla do vyložených šancí. Posledních dvaadvacet minut jsme dohrávali v deseti, když po druhé žluté kartě musel do sprchy Wala. Kluky tento moment ještě více semkl a dotáhli zápas do úspěšného konce. Podali jsme výborný týmový výkon, za který si všichni hráči zaslouží pochvalu."

U14

MFK OKD Karviná U14 – FC Baník Ostrava U14 1:0 (0:0)

Branka: 37. Szotkowski

Sestava Karviné: Kux - Rybka (36. Bijok), Bystroň, Kudláček, Kaczmarczyk - Vlachovský, Seriš, Klimek (60. Mrózek), Bielan (45. Ostáš) - Brzóska, Szotkowski.

Hodnocení trenéra: „První poločas byl herně vyrovnaný, obě družstva měla po gólové šanci, které však nevyužila. Druhá půle už byla v naší režii, soupeře jsme k naší brance prakticky nepouštěli a naopak jsme si vytvářeli sami gólové šance. Bohužel jsme je nedokázali proměňovat - až na jednu z úvodu druhého dějství. To se dokázal prosadit Szotkowski po přihrávce Brzósky. Kluky musím pochválit za výkon, kterým dokázali porazit těžkého soupeře.“

Fotogalerie

Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo