Generální partner
Světlý režim
29. květen 2014

Devatenáctka přivítá Vysočinu Jihlava

Vyhrát a tím si aspoň trochu vylepšit domácí statistiku. Především o to půjde svěřencům Petra Gibaly v předposledním domácím utkání proti Vysočině Jihlava, které je také zároveň předposledním v celé premiérové sezóně mezi dorosteneckou elitou.

Také v sobotu proti Jihlavě bude muset domácí trenér sáhnout pro hráče z týmu U17, ale na rovinu přiznává, že program je v poslední době hodně náročný. „Sedmnáctka měla od začátku května velmi náročný program, když absolvovala dohromady sedm zápasů včetně toho ve Znojmě poslední dubnový den. Navíc v neděli ji čeká zápas v Olomouci proti Sigmě. Uvidíme, koho využijeme. Ale nic to nemění na tom, že chceme uspět, tedy zvítězit,“ prohlásil Petr Gibala.

Jihlavští procházejí poslední dobou menší výsledkovou krizí. Během deseti dnů hráli tři domácí utkání v řadě, ze kterých však dokázali vytěžit pouze bod - navíc s posledním týmem soutěže Frýdkem-Místkem. Navíc ještě v úterý je o tři body obrala Příbram a znamená to tedy, že jihlavští mladíci své fanoušky na domácím hřišti naposledy potěšili 12. dubna při výhře 2:0 nad Opavou.

Od té doby jen zmiňovaná remíza s FM a čtyři prohry. A v této sezóně už to nenapraví, jelikož v posledním kole cestují do Hradce Králové. Podzimní utkání na Vysočině skončilo remízou 2:2, kterou zachraňoval po přestávce dvěma góly Lukáš Kurušta.

Utkání 40. kola I. dorostenecké ligy MFK OKD Karviná U19 – FC Vysočina Jihlava U19 startuje na Kovoně v sobotu 31. května ve 13 hodin. Hlavním rozhodčím tohoto zápasu bude pan Roman Tacina. Zápasový online přenos bude k dispozici ZDE.

Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo