Generální partner
Světlý režim
29. červen 2014

Braňo Pindroch během dovolené formu neztratil

Velmi dobrý zápas odchytala v Myślenicích proti Wisle Krakow brankářská jednička Branislav Pindroch. V první půli pochytal dvě vyložené šance domácích a ve druhé přidal další výborný zákrok. I díky jeho přičinění Karvinští remizovali se silným domácím týmem 1:1.

Braňo, soupeř vám zle zatápěl především v první půli, ale kromě jedné nechytatelné střely jste všechny pokusy včetně sóla kanonýra Brožka zneškodnil. Na začátek přípravy vás musí těšit fakt, že jste formu během dovolené netratil, že?

Určitě to potěší, ale hlavně jsem rád, že jsme konečně hráli zápas. Přeci jen to byl vrchol týdne, během kterého jsme měli dvoufázové tréninky. Rozdíl v kvalitě byl v první půli vidět. Logicky polská nejvyšší soutěž musí být kvalitnější než naše druhá liga. Navíc Wisla nastoupila v téměř kompletní sestavě, snažila se hrát na jeden maximálně dva dotyky. V první půli byla jasně lepší. Nám se však v závěru utkání podařilo vyrovnat, za to jsme opravdu rádi.

Mohla převaha polského týmu vyplývat i z toho, že je v přípravě dál než vy?

To také mohlo hrát pochopitelně roli, ale nemyslím si, že to bylo úplně to nejpodstatnější. Oni byli agresivní, velmi kombinačně silní.

Ale od šedesáté minuty se hra vyrovnala. Domácí prostřídali, ale vy také a práce jste už moc neměl.

Je to tak. Ze začátku druhé půle ještě kousali, ale pak prostřídali a ověřili jsme si, že s nimi jde hrát. Trenér Weber dal šanci našim mladým nadějím. Kluci se velmi snažili, protože se chtějí udržet v kádru. Závěrečná půlhodina nebyla špatná a domácím jsme určitě hodně vzdorovali a byli jim více než vyrovnaným protivníkem.

Co jste říkal na tréninkový komplex Wisly v Myślenicích?

To bylo úplně fantastické. Takové tréninkové centrum by měl každý větší klub nebo každé větší město, aby se měli malí fotbalisté kde rozvíjet a fotbalově růst. Evidentně jsme my Slováci, ale i Češi hodně pozadu. I když co se týče kvality zázemí u nás v Karviné, tak si nemůžeme vůbec stěžovat.

V týdnu máte na programu další dva přípravné duely, tentokrát proti vašim slovenským krajanům. Nejprve ve středu proti Senici a v sobotu s Dolným Kubínem. Těšíte se?

Jasně. Vždy když máme hrát se slovenskými týmy, tak se velmi těším a je to pro mě hodně specifické, protože některé hráče znám i osobně.

Už víte, zda odchytáte oba zápasy nebo minimálně na jedno utkání přenecháte místo Martinu Lipčákovi?

To zatím nevím, to je vždy na trenérovi. Až den před zápasem budeme vědět, kdo z nás dvou půjde do brány. Ale je potřeba se na to vždycky pořádně nachystat, to je jasné.

Rozhovory Rozhovory
út 23.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Rajmund Mikuš

Rajmund Mikuš je definitivně zpátky na hřišti! Trvalo to dlouho, ale povedlo se! V rozhovoru detailně přibližuje dny a týdny bez fotbalu, i jak to bylo těsně po druhé operaci, když se dozvěděl, že zkřížený vaz nemá utržený. A oficiálně oznámil velkou novinku…

st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo