Generální partner
Světlý režim
30. červen 2014

Také Pohár České pošty byl rozlosován

V sobotu 26. července vstoupí do nového ročníku Poháru České pošty fotbalisté Karviné. Proti komu? To bude jasno o týden dříve. Rozhodne se mezi dvojicí Kozlovice a Přerov. Ve třetím kole může dojít na derby s Opavou. Kdo čeká případného prvoligového soupeře, bude zklamán.

Ne tak atraktivní jako minulou sezónu byl pro karvinské fotbalisty los Poháru České pošty. První překážkou bude vítěz zápasu Kozlovice – Přerov. Ve druhém kole pak číhá jeden z trojice Rýmařov, Mohelnice nebo Zábřeh. Třetí kolo už čítá více variant, ale kdyby šlo vše dle předpokladů, tak by svěřenci Jozefa Webera měli narazit na vítěze duelu mezi Orlovou a Opavou. V případném osmifinále, které by se již hrálo na dva zápasy, by pak za příznivých okolností mohlo dojít na souboj se Sigmou Olomouc, nováčkem Fotbalové národní ligy.

To znamená, že v prvních čtyřech kolech nestojí v cestě žádný současný prvoligový celek. První kolo je na programu, jak už bylo zmíněno, v sobotu 26. července. V tomto kalendářním roce by se měla sehrát první čtyři kola. Čtvrtfinále bude na programu až 1. dubna 2015. Velké finále pak 26. května. Obhájcem trofeje je pražská Sparta, která až na penalty zdolala Viktorii Plzeň.

Oficiální termíny jednotlivých kol ročníku 2014/2015

20.7.2014 - předkolo

26.7.2014 - 1.kolo

13.8.2014 - 2.kolo

6.9.2014 - 3.kolo

24.9.2014 - osmifinále / odveta 8.10.2014

1.4.2015 - čtvrtfinále / odveta 15.4.2015

29.4.2015 - semifinále / odveta 13.5.2015

26.5.2015 - finále

Rozhovory Rozhovory
út 23.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Rajmund Mikuš

Rajmund Mikuš je definitivně zpátky na hřišti! Trvalo to dlouho, ale povedlo se! V rozhovoru detailně přibližuje dny a týdny bez fotbalu, i jak to bylo těsně po druhé operaci, když se dozvěděl, že zkřížený vaz nemá utržený. A oficiálně oznámil velkou novinku…

st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo