Generální partner
Světlý režim
10. červenec 2014

Starší dorost bude ladit formu na Zlatém kahanu

Třiatřicátého ročníku tohoto tradičního turnaje hráčů do 19 let se zúčastní také karvinský tým trenéra Romana Westa. Hrát se bude o víkendu 12. a 13. července na hřišti v Šilheřovicích.

Tři týmy z České republiky (Baník Ostrava, SFC Opava a MFK Karviná) doplní dvojice slovenských týmů – MFK Ružomberok a Dukla Banská Bystrica. Právě Ružomberok bude obhajovat prvenství z minulého ročníku.

Trenér West bere turnaj jako kvalitní přípravu před blížícím se startem sezóny a hodlá do všech čtyř utkání vyslat všechny hráče, které bude mít k dispozici. „Od začátku týdne jsme v Šilheřovicích na soustředění, máme tady třiadvacet hráčů a všichni dostanou o víkendu na hřišti prostor. Jsme rádi, že tady sehrajeme čtyři těžká utkání v rámci tohoto turnaje,“ řekl Roman West.

Podle kouče starších dorostenců nepůjde v první řadě o výsledky, ale spíš o to, aby viděl své svěřence v zápasovém zatížení. „Pro kluky to bude poslední možnost se předvést. V průběhu příštího týdne už totiž dojde k selekci, protože na jeho konci odehrajeme generálku proti Ruchu Chorzów. Tam už bych chtěl mít z devadesáti procent hráče, kteří zahájí poslední červencový víkend dorosteneckou ligu proti Sigmě Olomouc,“ doplnil West.

Sobotní program (12.7.2014)

10:30: SFC Opava – FC Baník Ostrava

11:30: MFK OKD Karviná – MFK Ružomberok

14:30: Dukla Banská Bystrica – SFC Opava

15:30: FC Baník Ostrava – MFK OKD Karviná

17:00: MFK Ružomberok – Dukla Banská Bystrica

Nedělní program (13.7.2014)

9:00: SFC Opava – MFK OKD Karviná

10:00: FC Baník Ostrava – MFK Ružomberok

11:15: MFK OKD Karviná – Dukla Banská Bystrica

14:15: SFC Opava - MFK Ružomberok

15:30: Dukla Banská Bystrica - FC Baník Ostrava

Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo