Generální partner
Světlý režim
16. září 2014

Žáci: Prohry se Slováckem, výhry v Uničově

Žákovské kategorie čekaly o víkendu zápasy se Slováckem, v Uničově a v Horní Suché. Starší žáci v obou případech na jihomoravský celek nestačili, naopak s chutí si v Uničově zastříleli mladší žáci. V Horní Suché se představili B žáci a vyhráli tam ti starší.

U15

MFK OKD Karviná U15 – 1. FC Slovácko U15 0:2 (0:1)

Sestava Karviné: Kux (36. Skocz) - Mrózek (50. Rybka), Bystroň, Kudláček, Kaczmarczyk - Klimek - Vlachovský, Bijok, Seriš (36. Kretek), Ostáš (36. Bielan) - Brzóska.

Trenér Jan Laslop: „Potkali jsme velmi kvalitního soupeře. Ten byl po celé utkání aktivnější, pohyblivější a výborně kombinoval. Naši hráči zaostávali ve všech herních činnostech. My jsme se dostali do brankové příležitosti pouze jednou a tuto jsme nevyužili. Jinak jsme Slovácko příliš neohrozili a vyhrálo naprosto zaslouženě."

U14

MFK OKD Karviná U14 – 1. FC Slovácko U14 2:3 (1:3)

Branky Karviné: 27. Kývala, 68. Jurčák

Sestava Karviné: Kunz - Toroň (60. Holoubek), Věčorek, Streit, Štromp (49. Mendlík) - Zach (59. Klepek), Dohnal (26. Buzek), Holzer, Kobza - Kývala (30. Šenkýř), Pisarek (60. Jurčák).

Trenér Jindřich Dohnal: „Prvních dvacet minut byl soupeř důraznější, přehrával nás ve středu hřiště a svou převahu využil ke vstřelení dvou branek. Pak jsme hru vyrovnali, začali se prosazovat více v útočné fázi a dokázali jsme snížit. Bohužel ještě do poločasu jsme inkasovali po naší chybě v rozehrávce další lacinou branku. Ve druhé půli jsme se dostávali často do přečíslení, ale tyto situace jsme řešili komplikovaně, scházela nám větší přímočarost a odvaha. Kontaktní branku jsme vstřelili příliš pozdě, škoda, že o 10 minut dříve Pisarek trefil ve vyložené šanci pouze tyč prázdné branky. Za nasazení a snahu musíme hráče pochválit, odevzdali své maximum."

U13

SK Uničov U13 – MFK OKD Karviná U13 5:19 (3:8)

Branky Karviné: Golasowskki 7, Corriero 5, Zych a Rychtařík po 2, Pastušek, Popov a Stařičný po 1

Sestava Karviné, I.sestava: Herdzina - Pastušek (Lukáš), Müller, Gredka (Palička) - Popov (Valoch), Corriero, Goj - Golasowski. II.sestava: Drobek - Volný, Rychtařík, Malý - Stařičný, Stuchlík (Dawid), Čopík - Zych.

Trenér Zbyšek Gazda: „Utkání se nám opět povedlo jen z poloviny. Jedna skupina jednoznačně přehrála soupeře po všech stránkách a vyjádřila to i počtem vstřelených gólů. Druhá si vytvořila neustálý tlak, ale střelecký propadla v proměňování vyložených šancí. Soupeř vystřelil na naší bránu 5x a dál 5 gólů. Proto pochvalu si zaslouží jenom jedná skupina."

U12

SK Uničov U12 – MFK OKD Karviná U12 3:15 (2:7)

st.žáci B

TJ Depos Horní Suchá – MFK OKD Karviná st.žáci B 1:2 (0:1)

Branky Karviné: 26. Kubiena, 50. z pen. Marikovec

Sestava Karviné: Novák - Brabec, Tannert, Szturz, Szczygiel, Kuljovský, Varšo, Kubiena, Gráca, Bielan, Alabán. Střídali: Ostáš, Mareš, Marikovec.

Trenér Petr Špička: „První poločas jsme domácí nepustili k žádné vážnější akci. Do vedení jsme šli ve 26. minutě po zakončení Kubieny. Druhý poločas jsme začali špatně a domácí nás za to potrestali a vyrovnali na 1-1. Od 50. minuty jsme začali zase hrát a to se nám vyplatilo. Střídající Mareš dostal míč za obranu a šel sám na branku. Domácí hráč v pokutové území zezadu podrazil Mareše. Penaltu proměnil Marikovec. Vyhráli jsme zaslouženě."

ml.žáci B

TJ Depos Horní Suchá - MFK OKD Karviná ml.žáci B 7:4 (3:1)

Branky Karviné: Konesz a Lipták po 2

Sestava Karviné: Ferenc - Holiš, Szotek, Konesz, Mec, Truhlář, Pavlát, Lipták, Szkuta, Laryš, Kufa, Siuda.

Trenér Petr Kendzior: „Bojovný, ale hlavně divoký zápas z obou stran. Domácí celek těžil z lepší kombinační hry, naši hráči spoléhali na brejkové situace. Horní Suchá nakonec vyhrála zaslouženě, neboť proměnila více šancí a její hráči působili celkově fotbalověji."

Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo