Generální partner
Světlý režim
25. září 2014

Daníček: Slovácko jsem opustil vůbec poprvé

Ještě v sobotu nastoupil za Slovácko v domácím utkání proti Dukle, ale už v pondělí se hlásil v Karviné, vůbec první fotbalové štaci mimo tým z Uherského Hradiště. Štítový záložník Vlastimil Daníček prožil zajímavých pár dnů.

Váš přesun byl hodně rychlý. Ještě v sobotu jste pomáhal mateřskému Slovácku zdolat Duklu. Nepřekvapila vás rychlost jednání obou klubů?

Muselo se všechno stihnout včas, jelikož v pondělí končilo přestupové okno. V sobotu po zápase s pražskou Duklou mi volal trenér Weber, zda bych měl o angažmá zájem.

Tím, že jste tady, tak asi měl. Asi ani není divu, když jste toho ve Slovácku letos příliš neodehrál.

Ano, z mé strany zájem byl. Teď jen záleželo na tom, zda se domluví oba kluby. Slovácko je teď v laufu a tolik příležitostí bych tam asi nedostal.

Hrála ve vašem rozhodování i přítomnost Jana Trousila s Václavem Ondřejkou, které znáte?

Ano, je tomu tak. Přiznám se, že jsem ještě nikdy nebyl v jiném klubu. Je to pro mě vůbec první odchod ze Slovácka. Honza Trousil mi určitě rád pomůže, řekne nějaké nezbytné věci. Takže je jedině pozitivní, že tady vlastně někoho vůbec znám.

Co očekáváte od angažmá v Karviné?

Rád bych pomohl k co možná nejlepším výsledkům. Osobně bych chtěl hlavně hrát. Za momentální situace, kdy se Slovácku daří, by bylo velmi obtížné tam naskočit do základu. Tady mám větší šanci pravidelně nastupovat. Tým je velmi dobře poskládaný, parta se mi jeví taky jako dobrá. Věřím, že nám to bude klapat.

Jak se cítíte po všech stránkách? Může s vámi trenér počítat už v sobotu ve Vlašimi?

Jsem zdravý a stoprocentně připravený. Teď už to záleží jen na trenérovi.

Už jste si prohlížel tabulku Fotbalové národní ligy? Devět týmů s jedenácti body je tak trochu rarita. Co tomu říkáte?

Je to šílené. V minulé sezóně jsme něco podobného zažili ještě v Gambrinus lize. Každý bod je v této situaci extrémně důležitý a může rozhodovat.

Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo