Generální partner
Světlý režim
26. září 2014

Před Karvinou je sobotní odpolední duel ve Vlašimi

Zápas dvou týmů s jedenácti body bude k vidění ve Vlašimi. Tam totiž přijedou fotbalisté Karviné, které v týdnu posílili dva noví fotbalisté. Zápas v Kollárově ulici začne v sobotu v 16:30 hodin.

Karvinští se minulý týden dočkali po měsíci čekání zase vítězství. Stalo se tak v domácím utkání se Zlínem, čímž se dotáhli nejen na ševce, ale i dalších osm týmů, které mají shodně jedenáct bodů. Mezi nimi je i středočeská Vlašim vedena trenérem Vlastimilem Petrželou.

Začátkem týdne vedení klubu dotáhlo do úspěšného konce hostování Vlastimila Daníčka a Milana Jurdíka, kteří přišli na hostování. Nic by tak nemělo bránit jejich případnému startu v sobotním utkání. „O tom, zda nastoupí se dozví, stejně jako ostatní hráči, až v sobotu,“ pověděl trenér Weber a pokračoval. „S Vlastou jsme byli v kontaktu už v létě. Zranění Jovanoviče jednání znovu otevřela. Co se týče Milana, tak toho znám z druhé ligy. A když nastala možnost zahájit jednání o jeho angažování, tak jsme se do toho pustili. Je to dynamický hráč, kterých není moc,“ přiblížil karvinský trenér.



Naopak starosti přidělal Weberovi stoper Jan Trousil, který v zápase se Zlínem uviděl čtvrtou žlutou kartu a ve Vlašimi do utkání nezasáhne. V pátek odpoledne se také definitivně rozhodne o Jaroslavu Zeleném, který se zranil na tréninku po střetu s Mihailem Jovanovićem. Naopak se po třízápasovém trestu vrací Tomáš Janíček. „Honza Trousil patří ke klíčovým hráčům. Já však pevně věřím, že se nám ho podaří nahradit. Co se týče Jardy Zeleného, tak ještě nejsme rozhodnuti. V týdnu už trénoval, ale ne úplně naplno. Ve Vlašimi nás čeká velmi bojovné utkání a potřebujeme do něj hráče, kteří budou stoprocentně připraveni,“ prohlásil Jozef Weber.

Svěřenci Vlastimila Petržely mají prozatím na svém kontě tři výhry, dvě remízy a dvě porážky. Podle jeho vyjádření na klubovém webu by do utkání neměli zasáhnout Lukáš Vebr ani Jan Jícha. „Tyhle ztráty mě mrzí. Lukáš je bojovník a hodně nám vybojovanými míči a tím, co ve středu pole uběhá, pomůže. To samé platí o Jíchovi, který je velkým bojovníkem,“ řekl Petržela.

Utkání 8. kola Fotbalové národní ligy FC Graffin Vlašim – MFK OKD Karviná startuje v sobotu 27. září v 16:30 hodin pod dohledem hlavního rozhodčího pana Jiřího Jecha. Na čarách mu budou asistovat pánové Zeman a Kříž.

Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo
×
Dnes v 15:00
MFK Karviná
Bohemians Praha 1905
×
Dnes v 15:00
MFK Karviná
Bohemians Praha 1905