Generální partner
Světlý režim
13. leden 2015

Žáci U12 vyhráli domácí halový turnaj

Tak přeci jen se hostitelský tým dočkal celkového vítězství. V sérii turnajů pořádaných Městským fotbalovým klubem Karviná se to o víkendu podařilo žákovskému celku U12, který turnajem prošel velmi hladce.

Výborný turnaj se zlatým koncem odehrál tým U12 pod vedením Lumíra Davida. Jeho svěřenci vyhráli, až na jednu výjimku, všechna utkání. Zaslouženě se tak mohli radovat z prvního místa. „V prvním zápase jsme porazili nejtěžšího protivníka, ostravský Baník vysoko 7:1. Kluci hráli s velkou chutí, což se projevilo na výsledku,“ těšilo Lumíra Davida.

Vstup do turnaje pak pozitivně ovlivnil celý tým i do dalších utkání. Posuďte sami – s Čadcou výhra 5:2, s Opavou 4:2, s Vítkovicemi 3:2.

Jediné zaváhání přišlo v zápase s polskými Czyžowicemi, kde se urodila remíza 3:3. Zápas s Orlovou už opět byla exhibice s výsledkem 7:1. „Myslím, že jsme vyhráli zcela zaslouženě. Kluci odehráli výborný turnaj, ve kterém jsme se dočkali i individuálního ocenění. Adam Iwanuszek se stal jeho nejlepším hráčem. Nutno podotknout, že tuto cenu by si zasloužili i jiní kluci, například Jurčák, Molitorisz nebo Jurásek. Všichni podali nadstandardní výkony,“ hodnotil spokojený trenér U12 a doplnil, že na druhém místě skončil tým Vítkovic a na třetím ostravský Baník.

Turnaje se zúčastnili:

David Bogár, Daniel Szkuta, Matěj Jurásek, Oliver Jurčák, Tomáš Klváček, Filip Krajčík, Jiří Kvapil, Matyáš Molitorisz, David Motyčka, Nikolas Osička, Václav Pindur, Pavel Rohal, Dominik Volný a Adam Iwanuszek.

Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo
×
Dnes v 15:00
MFK Karviná
Bohemians Praha 1905
×
Dnes v 15:00
MFK Karviná
Bohemians Praha 1905