Generální partner
Světlý režim
28. leden 2015

Jasná výhra 4:0 proti petrovické Lokomotivě

Jeden gól v první půli a hned tři po změně stran. Bez nejmenších problémů si svěřenci Jozefa Webera poradili v středečním podvečeru s divizní Lokomotivou Petrovice. Vyhráli s přehledem 4:0.
MFK Karviná
středa 28.1.2015
4:0
(1:0)

Diváci: 0
Lokomotiva Petrovice
Pastornický - Leibl, Trousil (46. Janíček), Jovanović (46. Cverna), Knötig (46. Eismann) - Tarczal (46. Daníček), Hatok (46. Duda) - Castanier (72. Limanovský), Budínský (46. Juřena), Limanovský (46. Puchel) - Komenda (46. Urgela).
Branky: 33. Trousil, 55. Juřena, 57. Cverna, 78. Urgela

Komentář

Karvinští od prvních minut potvrzovali roli jasného favorita a bylo jen otázkou času, kdy poprvé udeří. Rozdíl mezi oběma týmy byl značný, což potvrzuje skutečnost, že Lokomotiva se za celý zápas pořádně nedostala za svou polovinu hřiště a gólman Martin Pastornický moc pohodovějších zápasů asi neodchytal. Naopak jeho kolega Tomáš Hájek na druhé straně byl v permanenci střel celých devadesát minut.

Domácí tým hrozil především ze své největší zbraně – standardních situací. Z nich mohl dát určitě víc než dva góly. Ten první vstřelil po rohovém kopu Jan Trousil a ve druhé půli též Václav Cverna. Jeden gól přidali i Václav Juřena s Lubomírem Urgelou. Právě branka slovenského hráče byla tou určitě nejhezčí v celém zápase. Po centru z levé strany perfektně využil své rychlosti a šikovnosti a těsně před brankářem Hájkem poslal míč do sítě.

Další nespočet šancí zůstal bohužel nevyužitý. Do smolaře zápasu se pasoval Martin Limanovský, který měl hned několik velmi dobrých příležitostí, ale v některých už mu chybělo i pověstné štěstíčko. Snadná čtyřbranková výhra tak byla tou nejlepší pozvánkou před sobotním zápasem s Žilinou, který se odehraje na Kovoně od 11 hodin.

Fotogalerie

Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo