Generální partner
Světlý režim
15. duben 2015

Mihailo Jovanović zažil na Kovoně vítězný debut

Vítězný návrat do základní sestavy, ale také vítězný debut na kovonském hřišti, kam se tým už v říjnu přestěhoval, zažil stoper Mihailo Jovanović. Ten se poprvé od 14. září objevil na trávníku v základní sestavě.

Před utkáním s Vlašimí se řešilo, kdo nahradí vykartované stopery. Vaše pozice byla jasná a vedle vás se nakonec objevil Vojtěch Kubista. Vyhráli jste, navíc s čistým kontem, takže musí panovat spokojenost, ne?

Samozřejmě. Pět zápasů bez výhry byla dlouhá doba a potřebovali jsme to. Snad na vítězné vlně zůstaneme. A za druhé mám radost že jsem si konečně zahrál na Kovoně. Bonusem bylo, že už nepotřebuji ochrannou masku, která mě pár měsíců zdobila.

Kdy jste ji sundal?

Zhruba před měsícem. Rozehrával jsem se bez ní za Orlovou a je to perfektní.

Pamatujete si vůbec, kdy jste se naposledy objevil v sestavě Karviné?

To vím přesně. Bylo to v půlce září na hřišti Viktorie Žižkov. Už je to dlouhá doba.

Zmínil jste Orlovou. Za ní jste nastoupil do dvou zápasů a dal i jeden gól. Takže forma je?

Snad jo (smích). Ale vážně! Jsem hodně rád, že jsem mohl nastoupit a zahrát si. Myslím si, že pro rozehrání či udržení se v zápasovém zatížení je třetí liga výborná.



V remízovém zápase proti Uničovu nastala zajímavá chvilka. Bránil jste hostujícího Krče v pokutovém území mimo výhodný úhel, ale on přesto přes hlavu jen tak kopl do míče a ten zapadl do sítě. Zažil jste to někdy?

No vůbec ne. V první chvíli jsem si říkal, že míč skončil někde za lajnou a náš brankář bude rozehrávat. No, nakonec k překvapení nás všech skončil míč v síti. Zajímavý a určitě smolný moment. Ale zaváhání jsme pak napravili v dalším utkání v Třebíči, kde se mi podařilo zápas rozhodnout. Škoda jen posledního zápasu v Břeclavi. Ale tam jsem už nehrál.

Za Orlovou jste naposledy nehrál, ale za Karvinou ano. Říká se, že vítězná sestava se nemění. Takže nastoupíte i v neděli v Sokolově?

Tak to vůbec nevím. To opravdu rozhodne jedině trenér. Já jsem hlavně rád, že se mi podařilo vrátit se. Každopádně nás v Sokolově nečeká lehký zápas. Oni sice můžou být unavenější, protože ve středu hrají dohrávku s Varnsdorfem, ale celkově je Sokolov v domácím prostředí silný.

Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo