Generální partner
Světlý režim
25. duben 2015

Braňo Pindroch: Varnsdorf mě moc neprověřil

Jedinou změnu udělal oproti dvěma předchozím zápasům karvinský trenér Jozef Weber. Místo Martina Lipčáka poslal mezi tři tyče Branislava Pindrocha. Ten toho v celém průběhu utkání moc řešit nemusel, a tak si připsal bez problémů druhé čisté konto v sezóně.

Po půl roce jste se zase dostal do brány, ale moc jste toho překvapivě řešit nemusel. Překvapilo vás to?

Určitě ano. Až to vypadalo, že jsem tam devadesát minut jenom stál (úsměv).

Uvědomil jste si vůbec, že poslední zápas jste odchytal ve Varnsdorfu a právě proti stejnému soupeři vás trenéři poslali zpět do brány?

Ano, vzpomněl jsem si na to. Je to trosku zvláštní, ale víc bych za tím nehledal.

Těšil jste se zase mezi tři tyče?

Strašně moc. Vždyť naposledy jsem chytal právě ve Varnsdorfu 12. října.



Kdy jste se dozvěděl, že budete chytat?

Trenér mi to řekl v pátek a zdůvodnil mi to stejně, jako když mě nahrazoval na podzim Martin Lipčák. To znamená, že to chtěl oživit novým impulsem. Také mi připomněl, že si z toho nemám dělat těžkou hlavu a zápas si užít.

Vychytaná nula značí, že se to povedlo, nebo ne?

Z tohoto pohledu ano. Ale Varnsdorf mě příliš neprověřil. Moc toho neměl.

Především první půle byla z obou stran nezáživná. Čím to?

No občas se ten fotbal nedá hrát na krásu. Oba týmy byly na sebe výborně nachystané. Určitě je pravda, že druhá půle byla lepší. Snažili jsme se to po přestávce nějakým způsobem zlomit, snad se to fanouškům na stadionu líbilo, i když se nám nakonec skórovat nepodařilo. Každopádně musíme zvládnout příští týden derby s Frýdkem-Místkem.

Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo