Generální partner
Světlý režim
27. duben 2015

Užil jsem si to, řekl Putyera po Slovakia Cupu

V pátek večer se vrátil ze Slovenska, kde s reprezentační osmnáctkou vybojoval stříbro na tradičním turnaji této věkové kategorie, a o den později odpoledne už nastoupil za dorost v ligovém utkání proti Bohemians Praha 1905. Oliver Putyera má za sebou náročný týden.

Podle svých slov výborný týden prožil Oliver Putyera. Mladí Češi na tradičním, už 25. ročníku tohoto turnaje, prohráli s domácím týmem až ve finále a skončili stříbrní. „Byl to velmi dobrý turnaj. Celý týden jsem si ohromně užil, i když zpočátku jsem byl nervózní,“ přiznal Putyera.

Ten na Slovensku zasáhl do všech čtyř utkání. Proti Spojeným arabským emirátům a Rusku odehrál sedmdesát minut, s Norskem a Slovenskem pak pokaždé pět minut. „Jsem rád za příležitost. Pro mě bylo novinkou, že jsem nastupoval na pravé straně obrany. Trenér Malura mě tam chtěl vyzkoušet, protože na tento post asi nemá hráče. Cítil jsem se tam celkem dobře, i on mi vlastně říkal, že to nebylo špatné. Takže možná to je můj budoucí post,“ usmál se karvinský záložník.

Celý turnaj byl vměstnán do pěti dnů. Všechny týmy během nich odehrály čtyři utkání. I přes porážku od Rusů svěřenci Pavla Malury vyhráli díky lepšímu vzájemnému zápasu s Norskem celou skupinu a v pátek vyzvali ve finále právě Slováky. Český tým se představil proti SAE (2:1), Norsku (1:0), Rusku (1:2) a ve finále proti Slovensku (1:2).

Turnaj končil v pátek a už v sobotu Putyera nastoupil v základní sestavě ligového dorostu proti Bohemce – na hřišti vydržel celých 90 minut. „Teď už se cítím hodně zničeně. Celý týden byl náročný, ale určitě jsem proti Bohemce chtěl hrát, abych klukům pomohl. To se podařilo, vyhráli jsme,“ doplnil Putyera.

Konečná podoba Slovakia Cupu 2015:

1. Slovensko, 2. Česko, 3. Norsko, 4. Kanada, 5. Polsko, 6. Rusko, 7. SAE, 8. Čína.

Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo
×
Dnes v 15:00
MFK Karviná
Bohemians Praha 1905
×
Dnes v 15:00
MFK Karviná
Bohemians Praha 1905