Generální partner
Světlý režim
1. červen 2015

Vítězná rozlučka mě těší, říká Jozef Weber

Po posledním a navíc vítězném zápase vyzařovala z trenéra MFK OKD Karviná Jozefa Webera spokojenost. Nikoliv s celkovým umístěním, ale výkonem na stadionu Josefa Masopusta,kde jeho tým porazil Most 1:0.

Výhra, tři body na závěr a čisté konto pro brankáře Pindrocha. To jsou nejpodstatnější informace po utkání v Mostu, kterým oba tým zakončily své letošní účinkování ve Fotbalové národní lize. Most jde o soutěž níž, Karvinští obsadili sedmou příčku. „Těší mě, že jsme se rozloučili výhrou. Na druhou stranu nás může hodně mrzet minulé nezvládnuté utkání s Ústím. Kdybychom jej zvládli, jsme pátí,“ litoval trenér Jozef Weber.

Vítězství však nebylo to jediné, čím byl po zápase na severozápadě Čech potěšen. Do utkání totiž vůbec poprvé nastoupil Petr Glaser, jenž do Karviné přišel před sezónou, ale dlouho předlouho léčil zranění. Karvinský kouč jej nasadil až do posledního zápasu, navíc nedaleko jeho rodného Žatce. „S tím to však vůbec nemělo spojitost,“ usmál se. „Každopádně mám radost, že se Petr vrátil a velmi mile mě svým výkonem potěšil. V průběhu jara nám občas chyběla fotbalovost či myšlenka. Tyto aspekty v utkání ukazoval, z čehož mám ohromnou radost. Samozřejmě tam byly nějaké nedostatky, ale po tak dlouhé době to je zcela normální,“ chválil Jozef Weber s tím, že v nové sezóně bude určitě velmi platným hráčem.

Hostující celek byl po celý zápas lepší, jen to nepotvrdil gólově. Hubenou výhru 1:0 zařídil Lubomír Urgela. Gólů mohlo být určitě více a jeden navíc nebyl Vlastimilu Daníčkovi uznán pro ofsajd, přestože v první chvíli branka platila a Karvinští se už radovali. „Byl to zvláštní moment. V první okamžik to vypadalo, že se o ofsajd nejedná a cítili jsme křivdu. V poločase jsem se na to kluků ptal a řekli mi, že míč na Daníčka tečoval Lubo Urgela. Takže správné rozhodnutí,“ uznal Weber a doplnil, že je rád za hubenou výhru, přestože jednobrankový náskok jeho svěřenci nenavýšili a nemohli si užít závěrečné minuty sezóny bez stresu a obav o konečný výsledek.

Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo