Generální partner
Světlý režim
30. červen 2015

Ve středu první zápas – jede se na Slovácko

Sportovní areál Širůch ve Starém Městě u Uherského Hradiště je místem, kde Karvinští zahájí sérii přípravných utkání před novou sezónou. Zápas začne ve středu od 17 hodin.

Druhý týden letní přípravy začali v pondělí svěřenci Jozefa Webera – včetně mladých hráčů z úspěšného dorostu a hráčů, kteří jsou v Karviné na testech. Především tito borci dostanou ve středu na hřišti prostor se ukázat. „Potom se rozhodne, co dál,“ nastínil karvinský trenér s tím, že do utkání zasáhnou i některé známé tváře.

Příprava jede na plné obrátky, zátěžové testy v Prostějově dopadly bez problémů a hráči polykají náročnější tréninkové dávky. „Už nejsou tak usměvaví jako na začátku minulého týdne,“ usmál se Weber. „Ale všichni poctivě makají a není žádný problém. Až na drobné zranění Mihaila Jovanoviće se nám vyhýbají i tyto problémy,“ těší ho. Navíc už naplno trénuje Petr Glaser a takřka na sto procent také Jaroslav Zelený, což je dobrý signál.

Slovácko je v přípravě dál, stihlo už odehrát dvě utkání – obě vítězné. Nejprve na rozehřátí přišla výhra nad Novým Městem na Moravě v poměru 5:2 (první půli odehrál i Vlastimil Daníček) a v pátek v Rakvicích si tým Svatopluka Habance poradil 1:0 se Znojmem. „Soustředíme se pouze na sebe, potřebujeme vidět naše vytipované hráče. To je v tuto chvíli nejdůležitější,“ zakončil Jozef Weber.

Rozhovory Rozhovory
út 23.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Rajmund Mikuš

Rajmund Mikuš je definitivně zpátky na hřišti! Trvalo to dlouho, ale povedlo se! V rozhovoru detailně přibližuje dny a týdny bez fotbalu, i jak to bylo těsně po druhé operaci, když se dozvěděl, že zkřížený vaz nemá utržený. A oficiálně oznámil velkou novinku…

st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo