Generální partner
Světlý režim
11. srpen 2009

Opic: Tady už končí veškerá sranda

Po nedělním utkání fotbalistů Karviné s Hradcem Králové (0:1) odpověděl na pár dotazů karvinský útočník Martin Opic. „Domácí premiéru jsme si určitě představovali jinak. Chtěli jsme vyhrát, to je jasné,“ soukal ze sebe nešťastně forvard Karviné, který měl z domácích hráčů v utkání nejvíce šancí.

Která byla největší?
Ze všech se dal dát gól. Jednou jsem hlavičkoval po prudké nahrávce nad, pak jsem střílel asi třikrát těsně vedle, jednou s pomocí teče. Tam měl soupeř docela štěstí. Bohužel jedna chyba vzadu rozhodla celý zápas a naše optická převaha byla k ničemu. Asi jsme si body za výkon nezasloužili.

Bylo to podobné utkání jako v Čáslavi?
V Čáslavi jsme byli herně lepší. Tam jsme si vytvořili opravdu hodně gólových šancí. Dneska proti nám Hradec organizoval hru lépe než Čáslav a předvedl vydařené kombinace. Moc nás do hry nepustil. Vyložené šance z naší strany tam pořádně ani nebyly.

Co tentokrát ke gólu chybělo? Některé teče vašich střel končily opravdu jen těsně vedle...
To je pravda, chyběl kousíček, ale na štěstí se nechceme vymlouvat, to je moc alibistické. Zase nám chyběl důraz v šestnáctce, pořádná přihrávka. Nebylo to ono, sami to víme.

Jak moc se na vaší hře projevovala absence Radka Slončíka?
Hodně. Radek nám schází už druhý zápas. Bez něj zatím nebodujeme. Nechci ale rozvíjet spekulace, jak by to vypadalo s ním. Je jasné, že nám chybí jeho myšlenka, finální přihrávka. Musíme do naší hry vnést hlavně o hodně více bojovnosti.

Neměl jít váš parťák z útoku Marcin Pontus do hry dříve než na posledních pětadvacet minut?
To je spíše otázka pro trenéra.

Ale když přišel na hřiště, tak se tým dostal do tlaku. On sám se dokonce objevil ve dvou palebných pozicích.
Ale to už jsme hráli s hodně otevřenou obranou a ty naše situace vyplynuly ze hry. Po jeho příchodu jsme už museli riskovat, hráli jsme vabank a dlouhé nákopy. Ani to ale k úspěchu nevedlo. Škoda.

Nebojíte se loňského dèja vu?
Už jsme se o tom s klukama v kabině bavili, že tady už fakt končí veškerá sranda. Dvě porážky po dvou kolech, to je hodně špatné.

Jak z toho ven?
To je jednoduché – chce to bodovat. Musíme teď něco přivézt z Dukly a pak doma jednoznačně vyhrát nad Mostem. Prostě musíme.

Rozhovory Rozhovory
út 23.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Rajmund Mikuš

Rajmund Mikuš je definitivně zpátky na hřišti! Trvalo to dlouho, ale povedlo se! V rozhovoru detailně přibližuje dny a týdny bez fotbalu, i jak to bylo těsně po druhé operaci, když se dozvěděl, že zkřížený vaz nemá utržený. A oficiálně oznámil velkou novinku…

st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo