Generální partner
Světlý režim
26. červenec 2015

Juřena: Další pohárové soupeře jsme neřešili

Pět nastřílených gólů a jasný postup do dalšího kola. Karvinští potvrdili v Hranicích v rámci 1. kola Poháru FAČR roli velkého favorita. Jedním z úspěšných střelců byl také Václav Juřena.

Vysoká výhra 5:1 v Hranicích by se dala nazvat pohodovou. Bylo tomu skutečně tak?

Podle výsledku ano, ale mohlo být jasno určitě dřív. Stačilo do dvacáté minuty využít jednu z dalších šancí a při dvoubrankovém náskoku by to zase vypadalo úplně jinak.

Na druhou stranu pohárové zápasy bývají ošidné, takže jste rádi, že máte úvodní kolo za sebou, ne?

Jasně. První poločas byl slušný z obou stran, ve druhém už bylo vidět, že domácím došly síly. My jsme drželi míč a čekali na vhodnou příležitost ke skórování.

To se povedlo až v závěrečné desetiminutovce, konkrétně vy jste uzavřel účet zápasu. Potěší to, že těsně před startem FNL?

Samozřejmě mám z gólu radost. Ale nejdůležitější v průběhu sezóny bude, aby míč do brány padal nám všem. Ale věřím, že pět nastřílených gólů by nám mohlo před Varnsdorfem pomoct.

Jak se vůbec zrodila konečná podoba výsledku?

Lubo Urgela dostal míč, otočil se s ním a viděl mě, jak nabíhám mezi dva hráče. Byl jsem trochu z úhlu, ale podařilo se mi to trefit přesně na zadní tyč.

Poslední srpnový víkend vás čeká duel s Vítkovicemi, které vyřadily Petrovice. Bavili jste se v kabině o tom, proti komu byste si zahráli radši?

Moc jsme to neřešili. Ale já si myslím, že s Petrovicemi by byl zápas hodně pikantní, těžký a vyhecovaný, jelikož tam působí většina bývalých hráčů Karviné. Ale Vítkovice zase mají po návratu do třetí ligy našlapaný kádr. Bude to zajímavý zápas.

Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo