Generální partner
Světlý režim
18. září 2015

Karviná přivítá doma exligové Dynamo

Nažhavený domácí celek s nejlepší obranou celé ligy proti odpočinutému soupeři z jihu Čech. Zajímavý zápas, ke kterému českobudějovický tým dorazí ve zbrusu novém polepeném autobuse, startuje na Kovoně v sobotu už od 16:30 hodin.

Každý střet s exligovým soupeřem je výzva. Nejinak to cítí i domácí borci, kteří se pokusí na vlastním stadionu odčinit nezdar z posledního utkání ve Vlašimi, odkud si přivezli pouze bod za bezbrankovou remízu. „Čeká nás další atraktivní soupeř a jen doufám, že minulé domácí zápasy byly pro fandy a příznivce našeho klubu tou nejlepší pozvánkou k návštěvě i tohoto duelu,“ řekl před utkáním trenér Karviné Jozef Weber.

Podle něj si budou muset domácí borci dát pozor především na dva zkušené ofenzivní fotbalisty – Richarda Kaloda a Jana Šimáka. „Pro naši defenzivu to bude zajímavá zkouška, určitě náročnější než ve Vlašimi,“ tuší Weber. Podle webu Dynama je však Kalod mimo hru díky svalovému zranění. České Budějovice patří mezi pětici týmů, které ještě neprohrály. Na druhou stranu si svěřenci Františka Cipra připsali hned čtyři remízy pěti zápasů.

Díky lichému počtu účastníků ve FNL měli českobudějovičtí hráči v minulém kole volno. Kouč domácích nechce spekulovat, zda to je či není výhoda. „Každopádně se mohli dát dohromady, měli i nějaké hráče na reprezentačním srazu mládežnické reprezentace,“ všiml si Jozef Weber. 

Dynamo prožilo minulou sezonu jako z hororu. Jasně nejhorší tým celé Synot ligy posbíral pouhých 22 bodů a inkasoval hned 72 branek. Sestupu nezabránilo ani angažování místního patriota Františka Cipra, který začátkem března nahradil na lavičce odvolaného Luboše Urbana.   

Utkání 7. kola Fotbalové národní ligy MFK OKD Karviná – SK Dynamo České Budějovice začíná v sobotu 19. září v 16:30 hodin. Hlavním rozhodčím bude pan Ondřej Berka, kterému budou na čarách pomáhat kolegové Černý a Peřina.

V poločase proběhne soutěž ve střelbě na přesnost z řad majitelů vylosovaných bulletinů - hrajeme o soudek piva, klubový dres a šálu. Cena zápasového zpravodaje je také na startu nové sezóny pouhých 10 Kč.

Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo
×
Dnes v 15:00
MFK Karviná
Bohemians Praha 1905
×
Dnes v 15:00
MFK Karviná
Bohemians Praha 1905