Generální partner
Světlý režim
5. říjen 2015

Šisler: Měl jsem dost času zamířit pod břevno

Posile z Mladé Boleslavi to tam zatím padá. Naposledy v sobotu zajistil Jan Šisler hlavou bod za remízu 1:1 u druhého týmu tabulky.

Honzo, v Sokolově to bylo na výhru, souhlasíte?
Mohli jsme tam vyhrát, to je fakt. Ale pořád je to bod z venkovního utkání, navíc ze Sokolova. Škoda inkasovaného gólu hned v úvodu zápasu. Myslím si, že v dalším průběhu jsme diktovali hru my, podařilo se nám vyrovnat a v závěru jsme určitě měli vstřelit vítěznou branku.

Na 99,9% bylo jasné, že pokud přivezete ze západu Čech aspoň bod, tak zůstanete před volným víkendem v čele tabulky. Vnímali jste to podobně?
Myslím, že trochu ano. Chtěli jsme minimálně bod a máme ho. Ale říkal to už trenér a říkám to také. S ohledem na ten závěr utkání jsme malinko smutní.

Soupeře jste měli přečteného z videa. Ale přeci jenom, překvapil vás něčím?
Ani ne. Měli šikovné kraje a nahoře šikovného rychlostního útočníka Manziu. Oni se snažili dávat míče za obranu, ale nás to nezlomilo. Tvrdě jsme šli za vyrovnáním a to se naštěstí podařilo.

Remízový stav jste zařídil vy. Třetím zápas a už druhý gól.
Těší mě, že oba moje góly vedli k bodům. Je to přidaná hodnota a jsem rád, že můžu týmu pomoct. Teď se daří, což je fajn. Rádi bychom vydrželi nahoře co nejdéle.

Jak se vůbec seběhlo už zmíněné vyrovnání? Měl jste dost času na zakončení nebo jste k vyraženému míči pouze instinktivně přistrčil hlavu?
Času bylo dost, i když možná z televize to tak nevypadalo. Čekal jsem jen na to, jak dobře Jovi (stoper Jovanović – pozn.) trefí míč. Tím, že ho gólman Belaň vyrazil přímo ke mně, tak mi zbývalo pouze ideálně zamířit. Mířil jsem pod břevno, protože byl na zemi a vyšlo to.

V úterý vás čeká další zápas – zajíždíte k pohárovému utkání do Rýmařova. Pokud by se postoupilo, tak vás čeká dvojzápas s Mladou Boleslaví, což by jistě pro vás a Matěje Sivriće bylo hodně pikantní, že?
Pikantní by to určitě bylo, ale je možné, že kluby mohou být dohodnuty a mít klauzuli, že nesmíme nastoupit. To já však nevím. Na takové úvahy je ale zatím brzy, nejprve musíme zvládnout Rýmařov. Trenér asi dá příležitost hráčům z lavičky, ale i přesto bychom měli postoupit. Vždyť my vedeme druhou ligu a Jiskra je v divizi poslední. Ale ano, bylo by hezké si zahrát zrovna proti Boleslavi (úsměv).

Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo
×
Dnes v 15:00
MFK Karviná
Bohemians Praha 1905
×
Dnes v 15:00
MFK Karviná
Bohemians Praha 1905