Generální partner
Světlý režim
2. listopad 2015

Po vedoucím gólu jsme to už kontrolovali, tvrdí Jovanović

Svým prvním gólem v sezóně, který byl zároveň také vítězným, zařídil karvinský stoper tříbodový zisk z hřiště silného Táborska.
Běžela devětadvacátá minuta a přímý volný kop Lukáše Budínského mířil do nebezpečného prostoru, odkud se odrazil do strany mimo výhodný úhel. V tom okamžiku vyhrál souboj Pavel Dreksa, jenž vrátil míč před bránu, kde jej skluzem poslal do brány jeho parťák ze stoperské dvojice. „Půlka gólu patří určitě Dreksičovi. Radost z tří bodů po delší době byla velká. Konečně jsme si zase mohli v kabině užít tradiční vítězný pokřik,“ usmíval se Mihailo Jovanović.

Pro něj to byl premiérový gól v letošní sezóně. „Mám radost pochopitelně. K tomu už mám i tři asistence. To je na stopera slušné,“ culil se. Na otázku, kdy naposledy vstřelil gól, měl okamžitě jasno. „V květnu na domácím hřišti proti Znojmu. Takže po půl roce. Teď už to může být jen lepší a věřím, že nějaký gól já nebo Dreksič ještě přidáme. Nejlépe klidně do konce podzimu,“ přeje si srbský fotbalista. 

Za Táborsko nastoupil jeho velký kamarád a bývalý spoluhráč Elvist Ciku. Na vzájemný duel se oba těšili. „Bylo to zajímavé. Elvist patřil k nejlepším hráčům domácích. Vždyť připravil také jejich největší šanci, kdy naštěstí Traore netrefil z malého vápna bránu. To bylo hned v úvodu zápasu. Po prvním gólu už jsme zápas kontrolovali a Táborsko k ničemu nepustili,“ těšilo Jovanoviće. 

Velkým plusem je probuzení ofenzivních hráčů. Zápas na jihu Čech perfektně vyšel například dvojici Moravec a Fiala. „Oba byli hodně nebezpeční, zápas se jim opravdu povedl. Navíc se nám vrátil Jarda Zelený. Celkově nám výhra po čtyřech nezdarech včetně pohárového zápasu s Mladou Boleslaví pomůže a snad jí potvrdíme doma proti Ústí nad Labem,“ zakončil Jovanović.
Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo