Generální partner
Světlý režim
18. listopad 2015

V pátek pokračuje Memoriál V. Marečka

Mladší dorostence U17 a U16 čeká po konci podzimních mistrovských utkání ještě vstup do semifinálové fáze MVM. Proti Mladé Boleslavi se bude hrát na umělce Sportovního centra Kovona.
Během přípravy na tuto sezónu si karvinští mladší dorostenci vybojovali postup mezi šestnáct nejlepších týmů. Tato družstva byla na období listopad až březen nalosována do dvou osmičlenných semifinálových skupin, ze kterých vždy pouze vítěz v obou kategoriích postoupí do republikového finále. „My jsme spokojení. Jedním z cílů bylo se dostat do této skupiny, čímž jsme si zajistili přípravná utkání s velmi zajímavými soupeři,“ těší šéftrenéra Sportovního centra mládeže Petra Gibalu.

A má pravdu. Obě kategorie změří síly s Mladou Boleslaví, Teplicemi, pražskou Spartou, Libercem, Zlínem a Sigmou Olomouc. „Utkání s Mladou Boleslaví odehrajeme už v pátek 20. listopadu. Sedmnáctka od 13 hodin, šestnáctka od 15 hodin. Ostatní zápasy až v novém kalendářním roce,“ doplnil Gibala.

Do semifinálových skupin se automaticky přenáší výsledek obou kategorií s týmem, proti kterému se hrálo už v základní skupině. Pro karvinské borce to jsou jednoduché počty – 0 bodů. Můžou za to vysoké porážky s Baníkem Ostrava (U17 0:9, U16 0:8).

Termíny a soupeři pro obě kategorie

20.11. Karviná – Mladá Boleslav
6.2. Karviná – Teplice
18.2. Sparta Praha – Karviná
20.2. Liberec – Karviná
5.3. Zlín – Karviná
12.3. Karviná – Sigma Olomouc
Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo