Generální partner
Světlý režim
23. květen 2017

MLÁDEŽ: Ml. žáci úspěšní, ml. dorostenci nikoliv

Porážky na Slovácku, výhry na půdě HFK Olomouc, remíza a porážka s Těrlickem. Takový byl předposlední květnový víkend mládežnickým celků MFK Karviná.
U17

1. FC Slovácko U17 – MFK Karviná U17 5:0 (2:0)
Branky: 20. a 58. Řehola, 57.a 80. Tomaštík, 27. Polášek 
Sestava Karviné: Skocz - Mrózek, Pisarek, Holzer, Kaczmarczyk - Smaženka, Klimek, Noga, Bielan (41. Podbiol) - Szotkowski, Giľák.
Trenér Marcel Frajt: „Utkání se nám vůbec nevydařilo, navíc nejsme vůbec spokojeni s přístupem některých hráčů. Domácí tvrdě trestali naše individuální chyby, kterými jsme jim to značně ulehčili.“

U16

1. FC Slovácko U16 – MFK Karviná U16 2:1 (1:1)
Branky: 38. Nedorostek, 72. Otáhal - 32. Hrušovský 
ČK: 45. Žiška (SLO.) 
Sestava Karviné: Kunz - Dawid (46. Holzer), Věčorek, Stuchlík (56. Pisarek), Štromp - Rychtařík (74. Lukáš), Podbiol, Klepáček (69. Giľák) , Zielina - Zych, Hrušovský.
Trenér Čestmír Kročil: „V zápase s rukama z žákovského týmu U15 jsme podali nadstandardní výkon a nezasloužili si prohrát. Hned v úvodu měl být jeden z hráčů vyloučen, o pár minut jsme měli kopat penaltu a asi osm minut pře poločasem jsme se nakonec ujali vedení. Vedení jsme do konce první půle neudrželi, po chybě našeho gólmana domácí vyrovnali. Po změně stran jsme poměrně dlouho hráli v přesile, domácí hráč nakonec už zmíněnou červenou kartu dostal. Ve zbývající části zápasu jsme měli velké šance, ale neproměnili jsme je. Slovácko hrálo jen na brejky a po jediném slušném z nich i s přispěním skluzujícího Holzera proměnili. V závěru domácí asi třikrát vykopávali z brankové čáry. Z naší strany dobrý, ale smolný zápas.“

U13

1. HFK Olomouc U13 – MFK Karviná U13 1:6 (1:2)
Branky Karviné: Opiol, Třaskalík, Kaleta, Mrázek, Hruška, Szostek po 1

U12

1. HFK Olomouc U12 – MFK Karviná U12 3:5 (3:3)
Branky Karviné: Kraina 3, Pietrzyk a Pryszcz po 1

St.žáci B

MFK Karviná st.žáci B – FK Těrlicko 1:1 (0:1) 
Branka Karviné: 56. Samuel
Sestava Karviné: Ferenc - Holiš, Adamus, Samuhel, Siuda - Michailidis V., Mec, Luka, Volný - Konesz, Voborník. Střídali: Michailidis N., Cina, Di Carlo, Kalisz, Krajčík, Valoch.
Trenér Petr Špička: „Škoda remízy. Stále se trápíme v koncovce, neproměnili jsme tutové šance.“

Ml. žáci B

MFK Karviná ml.žáci B – FK Těrlicko 5:7 (3:3)
Branky Karviné: 30. a 37. Poruba, 3. Kapera, 9. Novotný, 58. Mrázek
Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo
×
Dnes v 15:00
MFK Karviná
Bohemians Praha 1905
×
Dnes v 15:00
MFK Karviná
Bohemians Praha 1905