Generální partner
Světlý režim
8. leden 2010

Vážím si přístupu kluků k tréninku, říká trenér U13 Zbyšek Gazda

Dalším z řady vyzpovídaných trenérů je Zbyšek Gazda. Jeho týmu U13 se v Moravskoslezské žákovské lize nedaří podle představ. I přesto vidí Zbyšek Gazda působení svých svěřenců optimisticky.

Pohled na tabulku napovídá, že nemůžete být s celkovým umístěním příliš spokojeni. Souhlasíte?
Určitě s Vámi souhlasím, ale jsou to mladší žáci a prioritou je HVJ (herní výkon jednotlivce). Na tom můžeme v budoucnu stavět.

O kolik bodů více mohlo být na našem kontu? Které prohrané zápasy vás nejvíce mrzí?
Minimálně šest bodů mohlo být na našem kontu navíc. Utkání s Vítkovicemi, v Jihlavě a Opavě byla z naší strany, co se týče týmového výkonu, velmi dobrá. Kluci v minulé sezoně hráli KP a letos hrajeme žákovskou ligu, což je velký skok. Někteří se adaptovali v celku dobře, ale většina potřebuje hodně zapracovat na HČJ (herní činnosti jednotlivce), kde jsou největší nedostatky.

Jaké klady byste našel na výkonech svých svěřenců?
Klady mužstva vidím v tom, že se kluci chtějí zlepšovat. Na jejich přístupu k tréninku to je vidět. Což si velmi vážím.

Čemu je třeba se vyvarovat v soutěžních utkáních?
Jak říkám, pokud jednotlivci zvládnou HČJ a budou chtít vyhrávat, výsledek se určitě dostaví. Určitě se budeme věnovat hlavně hře 1x1, což je dle mého názoru základ, na kterém mohou trenéři dorostu dál v budoucnu stavět.

S jakým umístěním byste byl spokojený po jarní části?
Jsem soudný a vím, na co máme. Byl bych rád, kdybychom hlavně hráli fotbal a pokud to půjde ,tak i to umístěni by bylo třešinkou na dortu (nikdy to nedělám, ale myslím si, že 9. místo by tomu odpovídalo) .

Co byste klukům popřál do nastávajících bojů?
Všem bych určitě přál, aby se jim splnila všechna přání a šli krůček po krůčku za svým cílem. K tomu určitě hodně zdraví, úspěchů ve škole a štěstí. Hlavně aby měli radost ze hry.

Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo
×
Dnes v 15:00
MFK Karviná
Bohemians Praha 1905
×
Dnes v 15:00
MFK Karviná
Bohemians Praha 1905