Generální partner
Světlý režim
27. listopad 2017

Juniorka vstoupila do nadstavby domácí prohrou

Nečekanou, ale zaslouženou porážkou domácích skončilo znovu po šesti dnech derby juniorek Karviné a Třince. Výhru hostů 2:1 vystřelil dvěma góly Petr Hošek, bratr stoprera MFK Jana Hoška.
MFK Karviná
neděle 26.11.2017
1:2
(1:1)
Kovona UT
Diváci: 50
FK Třinec
Pastornický - Sas, Mrózek, Lischka, Vondra - Weber (64. Hejda), Smrž - Egri, Duda, Puchel (23. Seriš, 46. Vlachovský) - Řapek (58. Macko).
Branky: 12. Egri - 7. a 73. Hošek
ŽK: Smrž, Řapek (oba KAR.)
Rozhodčí: Proske

Komentář

Jestliže chtěli Karvinští vstoupit do nadstavby vítězstvím, tak se jim to nepodařilo. Třinec vyrukoval na favorita s útočníky A-týmu Hoškem a Dedičem, což bylo znát. 

Dvojče karvinského stopera Jana Hoška hned v sedmé minutě otevřelo skóre střelou přesně k tyči po ztrátě míče na třiceti metrech od brány. Vedení Třince však mělo jepičí život, protože za pár minut si ve vápně udělal prostor David Egri a vyrovnal. V dalších minutách musel hasit nebezpečí brankář Pastornický, což se mu podařilo při pokusech Hoška a Jánošíka. 

Domácí mohli jít na konci poločasu do vedení, ale Řapek ve velké šanci zamířil pouze do boční sítě. Po přestávce přibývalo především na karvinské straně nepřesností, oba týmy trefily břevno, což se konkrétně v případě karvinského Tomáše Webera ukázalo nakonec jako klíčové. 

Hosté totiž v 73. minutě využili standardní situaci z nějakých osmadvaceti metrů. K ní se postavil Petr Hošek a umístěnou střelou po zemi přesně k tyči rozhodl tento zápas. Ve zbývajícím čase už domácí žádnou pořádnou šanci neměli a sudí Proske po krátkém nastavení zápas ukončil. 

Ohlasy trenérů

Trenér Marek Bielan: „Třinec byl v tomto utkání o něco lepší a fotbalovější – jeho výhra je tak zasloužená. Nám tentokrát nefungoval střed hřiště a nevyhrávali jsme tolik osobních soubojů. Šance jsme měli, ale nevyužili je. Porážky je škoda, teď už se soustředíme na poslední zápas se Slováckem. Pro pohodu do zimní přestávky bychom chtěli vyhrát a udržet se v čele tabulky.“ 

Fotogalerie

Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo
×
Odehráno v 15:00
MFK Karviná
Bohemians Praha 1905
×
Odehráno v 15:00
MFK Karviná
Bohemians Praha 1905