Generální partner
Světlý režim
4. březen 2018

Jsem rozlámaný, ale máme bod, těšilo Wágnera

Sedmou trefou sezóny poslal svůj tým na severu Čech do vedení, před poločasem měl na hlavě další gól, ale těsně minul. Útočník Tomáš Wágner táhne Karvinou tabulkově vzhůru. Z Liberce se odjelo s cenným bodem.

Na těžkém terénu to byl boj plný emocí. Lépe sice začali domácí, jenže své šance neproměnili. Naopak na druhé straně zvolil výborný výběr místa Tomáš Wágner a po přiťuknutí od Tomáše Webera otevřel skóre. „Pěkná akce, míč jsem trefil nějak hlavou, ani pořádně nevím jak. Až následně jsem slyšel radost spoluhráčů,“ usmíval se Wágner.

Po gólu však liberečtí hráči jako supi „obklíčili“ rozhodčího Hrubeše a reklamovali nejspíš ruku. Navíc po Wágnerovi vystartoval i domácí kapitán Vladimír Coufal. „Něco mi řekl, ale je to v emocích. Zápas vás vždy pohltí, chápu ho. Oni reklamovali moji ruku, to jsem v první chvíli zaváhal. Ale jsem si jistý, že opravdu nebyla, což se ke mně dostalo hned po zápase. Jsem rád a nerad bych lhal. Ostatně to samé jsem řekl i rozhodčímu,“ vyprávěl Tomáš Wágner.



Po utkání se Coufal mezi novináři karvinskému útočníkovi omluvil, o ruku se skutečně nejednalo. Čerstvý držitel ceny pro nejlepšího hráče měsíce února měl krátce před poločasem na hlavě druhý gól. V dobré pozici hlavičkoval těsně vedle. „Výborný balon, jenže hlavičkoval jsem v záklonu,“ mrzelo ho. Stejně tak skvělý brejk, který naváděl a nakonec i pokazil Filip Panák. „Strašná škoda, kdybychom dali gól, tak je hotovo. Naopak udeřili domácí. Ale to je fotbal,“ nedělal z toho v úterý osmadvacetiletý fotbalista žádnou vědu.

Se získaným bodem panovala v karvinské kabině spokojenost. „Určitě ho musíme brát. Tlak Liberce byl ohromný, a přestože jsme dvakrát vedli, tak remíza je spravedlivá a máme plusový bod. Jsem totálně rozlámaný, ale s bodem se to bude hojit snadněji,“ řekl sedmigólový střelec, který na jaře zaznamenal ve třech duelech už čtyři góly. Další může přidat v dalším zápase, do Karviné přijede pražská Sparta…

Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo