Generální partner
Světlý režim
22. červenec 2018

Janečka: S takovou hrou nebudeme bodovat nikde

Premiéra v roli kapitána Marku Janečkovi zhořkla. Celý tým na půdě Liberce herně nepřesvědčil a v závěru inkasoval po standardní situaci. Přes celou republiku se tak Karvinští vraceli bez bodů a zklamaní.

Marku, herně ani nakonec výsledkově se vám utkání pod Ještědem nevydařilo. Proč?
Vůbec jsme nedostali do hry, možná prvních patnáct minut ano. Potom nám přestala fungovat mezihra, pořádně jsme si nenahráli. S takovým stylem a takovou hrou, jakou jsme předváděli až do konce, těžko budeme v lize někde bodovat. Nebylo to dobré, víme to. Opět se ukázalo, že příprava a samotná liga je úplně něco jiného.

Liberec měl plno šancí, dlouho vás ale držel brankář Berkovec. Nakonec přišel gól ze standardky. Kde se stala chyba?
V podstatě jen bránili a bylo otázkou času, jestli tam domácím něco spadne. Nakonec to přišlo pět minut před koncem. Samotného mě to hodně mrzí, protože jsem měl k Pázlerovi nejblíže.

Od sudího Julínka jste obdrželi šest žlutých karet, což je na jeden zápas nejvíc za celou dobu působení v nejvyšší soutěži. Čemu to přisuzujete?
Těžko říct, ale souhlasím, že šest karet je moc. Podle mě to vyplynulo z průběhu zápasu, byli jsme neustále pod tlakem a museli jsme územní převahu domácích přerušovat fauly.

Změnilo se pro vás na hřišti něco s kapitánskou páskou? Komunikoval jste třeba víc s rozhodčím?
Ani ne. S rozhodčími jsem se snažil komunikovat vždycky. Hlavně si myslím, že v tomto zápase nebylo moc potřeba mluvit s rozhodčími.  Když samozřejmě cítím křivdu, ozvu se. Jinak ale zbytečně nekomentuji jejich výroky.

Shodneme se, že je potřeba zápas úvodního kola už hodit za hlavu a soustředit se na duel v Edenu proti Slavií?
Nic jiného nám nezbývá. V Praze musíme podat úplně jiný výkon, protože pokud bychom měli hrát podobně jako v Liberci, tak nemáme šanci.

Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo