Generální partner
Světlý režim
20. srpen 2018

Jan Šisler se dohodl na ukončení smlouvy

Defenzivní záložník Jan Šisler už není hráčem Karviné. S vedením klubu se rozešel v dobrém, jeho další kroky povedou nejspíš do nižší německé soutěže.

V kádru MFK Karviná už nefiguruje jméno Jana Šislera, po téměř třech letech totiž odchází. „Už by u nás nebyl tolik vytížený, sám projevil zájem se vrátit i s rodinou domů. Vyhodnotili jsme si to tak, že mu nebudeme bránit. Každopádně je potřeba Honzovi poděkovat, za ty tři roky tady prožil to nejlepší z celé historie klubu,“ uvedl sportovní ředitel MFK Karviná Lubomír Vlk.

Další fotbalové kroky třicetiletého defenzivního univerzála povedou nejspíš do Německa, ovšem nepůjde o profesionální soutěž. „Je to tak, vydávám se jinou cestou. Budu doma s rodinou, z Liberce je to tam pětatřicet minut autem. Hlavně malá dcera chtěla domů a manželka vlastně také. Rád bych touto cestou poděkoval vedení klubu, že mi vyšlo vstříc,“ prohlásil Jan Šisler.

V Karviné podle svých slov prožil hezké chvíle, ať už se jednalo o postup do nejvyšší soutěže nebo otevření nového stadionu. „Všechno hezky vygradovalo v květnu záchranou v posledním kole. Věřím, že se tady liga bude hrát i nadále,“ podotkl Šisler.

Třicetiletý fotbalista odehrál v Karviné dohromady 69 mistrovských utkání (z toho 52 prvoligových) a vstřelil osm gólů (z toho 4 prvoligové). Naposledy oblékl Jan Šisler karvinský dres 11. srpna v Jablonci a navíc se může pyšnit tím, že v dresu MFK překonal hranici stovky ligových startů (další přidal v Jablonci, Hradci Králové, Brně a Mladé Boleslavi). „Když jsem začínal v lize, tak to pro mě byla meta, kterou jsem chtěl překonat. Nyní jsem na čísle 122, z čehož mám radost,“ uzavřel.

Fotogalerie

Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo