Generální partner
Světlý režim
29. březen 2010

Úspěšný vstup béčka do jarní části.

Hru kočky s myší připomínalo úvodní střetnutí karvinské rezervy v Dobré. Ta si ve druhém poločase otevřela střelnici a zaslouženě zvítězila 1:5.
Dobrá
neděle 28.3.2010
1:5
(1:1)

Diváci: 0
MFK Karviná B
Hájek – Zielonka, Bielan (85. Malíř), Liolios, Piskorz – Ciku (85. Ochodek), Tchami, Němec (68. Franek), Kubiena – Pontus, Reichl
Branky MFK OKD Karviná: Pontus 2, Tchami 2, Ciku

Komentář

Béčko odjelo do Dobré posíleno o čtyři hráče prvního mužstva. A bylo to hodně znát. Zvláště Ciku si s domácími zadáky dělal, co chtěl.

Už od úvodních minut bylo jasné, kdo na hřišti kraluje. Hráči Dobré měli až příliš velký respekt ze svého soupeře a na svoji útočnou polovinu se dostávali výjimečně.

Za to před domácí brankou to pořádně hořelo. V 5. minutě se uvolnil Ciku, poslal nadýchaný centr na Pontuse a ten z pěti metrů napálil balón vysoko nad.

Ve 23. minutě si oba spoluhráči akci zopakovali. Tentokrát v obráceném gardu. Pontus vybídl k sólu Cika a ten si věděl rady – 0:1.

Do té doby neškodní domácí poprvé a naposledy zahrozili. Zčistajasna se ocitli v přečíslení dva na jednoho a rázem bylo srovnáno – 1:1. Tímto výsledkem skončil i poločas.

Do druhé půle vstoupili karvinští s cílem rozhodnout zápas ve svůj prospěch. A svůj plán začali plnit hned od počátku. Nutno však podotknout, že jim vydatně pomohl domácí gólman, který pustil Tchamiho střelu ze třiceti metrů za svá záda – 1:2.

A veseleji bylo po další akci. Franek se ve středu hřiště zmocnil míče, předal Kubienovi do křídla a jeho centr usměrnil do sítě Pontus – 1:3.

Kubiena si zopakoval gólovou přihrávku na Pontuse ještě jednou. Polský útočník ve službách Karviné se nemýlil a o osudu utkání bylo rozhodnuto – 1:4.

O gólovou tečku se zasloužil Tchami, který obešel čtyři protihráče, udělal kličku i brankáři a pohodlně uklidil míč do brány – 1:5.

V dalším střetnutí se béčko představí na vlastním hřišti. V sobotu 3. dubna hostí od 15:30 hodin na Městském stadionu Oldřichovice, které okupují třetí příčku tabulky.

Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo