Generální partner
Světlý režim
29. prosinec 2018

Zimní fotbalový kemp opět lákal

Dva dny pohybu, zábavy, zdokonalování se a v neposlední řadě také setkání s hráči prvoligového áčka - takový program měli mladí fotbalisté v hale SC Kovona.
Ve čtvrtek 27. a v pátek 28. prosince se v hale Sportovního centra Kovona uskutečnil tradiční Zimní fotbalový kemp MFK Karviná, který byl určen pro děti přípravkových kategorií z celého okolí. Během dvou dnů děti pracovaly na vylepšování fotbalových dovedností a užily si spoustu zábavy. 

Jak už bývá zvykem, navázaly také spoustu nových kamarádství. „Kempu se zúčastnilo dvacet dětí, především z MFK Karviná. Ale měli jsme tady i kluky z Vítkovic, Třince nebo Petřvaldu,“ zmínil se o hráčském obsazení Ondřej Hanzel - jeden ze dvou trenérů klubových přípravek, kteří se na kempu dětem věnovali.

Druhým trenérem byl Ondřej Hánl, který popsal náplň obou dnů. „S dětmi jsme během obou dnů stihli během dopoledne dva tréninky, přičemž ten druhý byl kratší a spíše zaměřený na různé hry a soutěže. Po obědě jsme si zahráli turnaj 2 na 2 a druhý den 3 na 3,“ podotkl trenér Hánl s tím, že všichni účastnici obdrželi drobné dárky.

Malé fotbalisty také navštívili hráči A-týmu, konkrétně Ondřej Lingr a Jiří Ciupa, kteří rozdali podpisy, popovídali si s dětmi a samozřejmě se s nimi i vyfotili. Děti se však vzápětí vrátily zpátky k tréninku, protože jejich „hlad“ po fotbale byl velký. „Děkujeme všem za účast a těšíme se na setkání při dalších kempech, turnajích a akcích pořádaných klubem MFK Karviná,“ dodali k vydařené akci trenéři Hanzel s Hánlem.

Fotogalerie

Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo