Generální partner
Světlý režim
4. březen 2019

Pavel Dreksa: Naskakovat na pár minut je složité

V neděli po obědě se Sportovním centrem Kovona rozléhal starý, dobrý a známý křik. Ti bystřejší hned pochopili, že dirigent zadních řad je zpátky! Stoper Pavel DrekSa si po sedmi měsících od zranění achilovky navlékl karvinský dres a zasáhl do zápasu – zatím pouze za juniorku.
Pavle, jaký byl návrat po sedmi měsících?
Celý týden jsem se moc těšil, i na tréninku to bylo lepší. Trénoval jsem bez úlev úplně naplno. Fotbal mi strašně chyběl.

Zvládl jste sedmdesát minut, to je slušné, ne?
Cítil jsem se fajn, o něco lepší to samozřejmě bylo v prvním poločase. V průběhu druhé půle jsme vedli o čtyři góly a už to z obou stran postrádalo tempo. Hlavně ale šlo o to, abych si konečně zahrál zápas. Z tohoto pohledu byl účel splněn.

Nejenže jste si konečně zahrál, ale hned jste se střelecky prosadil a pomohl k jasnému vítězství 5:0 nad Jihlavou.
To je taková nadstavba (úsměv). Ale mohl jsem dát dva. Hned na začátku zápasu jsem chtěl levačkou uklidit míč do sítě, jenže se mi zamotal mezi nohama a nic z toho nebylo. Ale náladu jsem si spravil později, udělal jsem si prostor a hlavou se trefil.

Troufnete si příště na celých devadesát minut?
Uvidíme. Je rozdíl hrát devadesát minut za juniorku nebo za áčko ve FORTUNA:LIZE. Tempo je úplně jinde. Nejprve se musím připravit na úterý, to máme dva tréninky. Všechno musí jít postupně.

Je reálné, že byste naskočil do sobotního utkání s Bohemkou?
Rád bych, ale stoperská pozice je specifická v tom, že nejde naskočit jen tak na deset minut. Musím být stoprocentní, aby se mnou trenér mohl počítat. Naskakovat do stoperské dvojice na pár minut je hrozně složité. Do zápasu zbývá pět dnů, uvidíme.



Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo
×
Dnes v 15:00
MFK Karviná
Bohemians Praha 1905
×
Dnes v 15:00
MFK Karviná
Bohemians Praha 1905