Generální partner
Světlý režim
11. březen 2019

Škoda! Juniorka na Slovácku dvakrát vedla

A je i po teoretických nadějích na první čtyřku. Juniorka MFK na půdě Slovácka dvakrát vedla, jenže slepenými góly dvacet minut před koncem nakonec prohrála 2:3 a domů odjela s prázdnou.
1.FC Slovácko
neděle 10.3.2019
3:2
(1:1)
Širůch
Diváci: 50
MFK Karviná
Ciupa - Putyera (80. Motyčka), Dreksa (46. Holec), Dramé, Letić (71. Hujo) - Hejda - Hladík, Fokaidis, Suchan, Wala - Gros.
Branky: 18. Olšanský, 70. z pen. Janša, 71. Krejčík - 5. Hladík, 56. Suchan
ŽK: Franič - Hladík
Rozhodčí: Marek

Komentář

Znovu s Pavlem Dreksou, kapitánem Janem Suchanem a Bojanem Letićem, který už má po vyléčené mononukleóze natrénováno, nastoupili svěřenci Zbyška Gazdy a Marka Bielana ve Starém Městě u Uherského Hradiště k dalšímu utkání Juniorské ligy.

Hosté si byli vědomi silných stránek domácích, které se jim úspěšně dařilo eliminovat. Naopak se snažili zahušťovat střed hřiště a hrát na brejky. Už v páté minutě po hezké akci šli Karvinští do vedení. Michal Hladík si naběhl k přední tyči na přízemní centr a uklidil míč do sítě. 

Domácí vyrovnali v osmnácté minutě. Po rohovém kopu se hlavička jednoho z domácích hráčů otřela o břevno, jenže z dorážky už se Olšanský nemýlil. Potom se perfektním reflexivním zákrokem prezentoval Ciupa, když z hranice penalty vymrštil ruku proti střele Krejčíka.    

Zdroj: www.fcslovacko.cz

Po změně stran šli Karvinští znovu do vedení, přesný centr Hladíka proměnil v gól střelou mezi dvěma domácími hráči kapitán Jan Suchan. Další minuty patřily hostům, velké šance zahodili Wala s Fokaidisem, který dokonce hlavičkoval do prázdné brány, ale míč mu sjel a zamířil pouze do náruče slováckého brankáře. Sám na bránu šel ještě útočník Gros.

Potom už přišel naprosto zbytečný zákrok na hranici střídajícího Holce v pokutovém území a penalta, kterou domácí Janša proměnil. Hned po rozehrání si krásně na přední tyč naběhl Krejčík a zblízka prostřelil Ciupu. Hosté se už nezmohli na odpověď, náznaky šancí se už jim nepodařilo dotáhnout. V zajímavém zápase tak zůstaly všechny body doma. 

Ohlasy trenérů

Trenér Marek Bielan: „Necelých sedmdesát minut jsme odehráli velice slušně a měli jsme určitě šanci udělat na hřišti soupeře dobrý výsledek a odvézt si nějaký bod. Věděli jsme, že domácí nesmíme nechat kombinovat. Poločas skončil asi zaslouženě 1:1. Bohužel nám ve druhé půli scházel stoper Pavel Dreksa. Inkasovali jsme zbytečný gól z penalty a vzápětí hned rozhodující. Škoda, před penaltou jsme nevyužili dvě velké šance a to rozhodlo. Výborně zahráli Suchan s Hejdou, ti byli nadstandardními hráči.“
Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo