Generální partner
Světlý režim
10. červenec 2010

Karviná má nové posily

Před zahájením druhé ligy získali fotbalisté MFK OKD Karviná několik posil. Fanoušci se tak mohou těšit na Daniela Tchuře, Michala Gondu a Martina Motyčku.

Na rok se zelenobílým barvám upsal obránce Daniel Tchuř. Svoji bohatou fotbalovou kariéru nastartoval v druholigových Vítkovicích, kde si ho všimli zástupci Slavie Praha. Jelikož v pražském klubu nedostal mnoho příležitostí, jeho kroky směřovaly do Mladé Boleslavi. Z města automobilů zamířil do maďarského klubu Ujpešt Budapešť. Po ročním působení odešel zpátky do Slavie, aby hned vzápětí zakotvil v Artmedii Bratislava, s níž si zahrál Ligu mistrů. Odtud byl jen krůček do Baníku Ostrava, který byl jeho posledním působištěm.

Ze Slovácka míří do Karviné Michal Gonda. Tento levý záložník je bývalým reprezentantem Slovenska do osmnácti a devatenácti let. S fotbalem začínal ve Slovanu Bratislava. Poté zkoušel štěstí v Příbrami, odkud přestoupil do tehdy druholigových Pardubic. Po tomto angažmá putoval zpátky do Příbrami, a posléze do Dolného Kubína. V lednu 2008 ho zlákalo Slovácko, v jehož dresu působil dva roky. Poslední štací tohoto talentovaného hráče byla Opava.

Další posilou je Martin Motyčka. Pětadvacetiletý záložník přichází do MFK OKD ze sestoupivších Vítkovic. Odchovanec opavského fotbalu strávil v ostravském dresu tři roky a po pádu Vítkovic do MSFL přichází do Karviné na přestup.

Poslední novinkou je uzavření dlouhodobého kontraktu s reprezentantem Polska do 16 let Jakubem Legierskim. O tomto talentovaném hráči si můžete přečíst zde

.

Po návratu z týdenního soustředění v Luhačovicích přineseme na našich webových stránkách rozhovory s novými posilami.

Rozhovory Rozhovory
út 23.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Rajmund Mikuš

Rajmund Mikuš je definitivně zpátky na hřišti! Trvalo to dlouho, ale povedlo se! V rozhovoru detailně přibližuje dny a týdny bez fotbalu, i jak to bylo těsně po druhé operaci, když se dozvěděl, že zkřížený vaz nemá utržený. A oficiálně oznámil velkou novinku…

st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo