Generální partner
Světlý režim
23. červenec 2010

Startuje Ondrášovka cup – sobota 17:00: Lískovec – MFK OKD Karviná

Jak je důležité nepodcenit soupeře, se karvinští přesvědčili minulý rok, kdy vysoko zvítězili v Porubě. A nastartovali tím dlouhou pouť národním pohárem. Letos by chtěli dosáhnout podobného úspěchu.

V cestě jim bude stát ambiciózní divizní nováček z Lískovce. Za sebou má již dvě přípravná střetnutí, ve kterých neokusil hořkost porážky. Nejprve skončili na jejich kopačkách fotbalisté Českého Těšína, kteří prohráli 4:3. V druhém zápase si vyšlápli na Kysucký Lieskovec, jenž porazili 2:5.

Nejvýraznější změnou v kádru Realu je obsazení postu trenéra. Od nového ročníku vede tým bývalý opavský kanonýr Martin Rozhon, kterého si karvinští fanoušci pamatují z jeho působení v bývalém klubu FC Karviná.

„Soupeř je to velice atraktivní. Na konci minulé sezony jsme doma přivítali prvoligový Baník Ostrava. Novou sezonu zahajujeme zase duelem s Karvinou. Pro naše fanoušky to bude lákadlo, ale chtěli bychom na náš stadionek pozvat i fotbalové fanoušky ze širokého okolí,“ vyjádřil se pro frýdecko –místecký deník sportovní manažer lískoveckého klubu Martin Šrámek.

„Čeká nás klasické pohárové střetnutí. Lískovec vůbec nepodceňujeme. Víme, že tam hraje spousta kvalitních fotbalistů. K tomuto zápasu přistoupíme jako ke klasickému mistrovskému utkání. Jedeme tam vyhrát a postoupit do dalšího kola,“ říká před zítřejším duelem trenér MFK OKD Karviná Jiří Balcárek.

Ve stejném duchu hovoří i záložník Ján Štajer: „Lískovec vůbec neznám, nevím co od nich čekat. Ale pro nás existuje jen jeden cíl – postup do druhé kola. Nic jiného si nepřipouštíme.“

„Nebude to procházka růžovou zahradou. Hlavně nesmíme soupeře podcenit. Oni nemají co ztratit, zabetonují to a my budeme muset útočit do plných. Ale já jsem optimista, věřím, že vyhrajeme a postoupíme do dalšího kola,“ svěřil se Michal Gonda.

„Nemůžeme naivně otevřít svou obranu a jenom útočit. To by se nám mohlo vymstít. Chtělo by to do poločasu vstřelit nějaký ten gól a zbytek utkání dohrát v poklidu. Důležité bude, aby se v tomto zápase nikdo nezranil,“ vyjádřil se Roman Mihálik.

„Moc se na toto střetnutí těším. Určitě budeme chtít vstřelit co nejrychleji góly, abychom se uklidnili a dotáhli zápas do vítězného konce,“ nastínil plány Karviné Vladimír Mišinský.

Duel v Lískovci se odehraje tuto sobotu 24. července. Začátek utkání je v 17:00 hodin. V případě, že nebudete přítomni na stadionu, je pro Vás přichystán on – line přenos na sportovním serveru www.onlajny.cz

. Jelikož se jedná o pohárové střetnutí, nebude tento zápas komentován klasickým způsobem, na jaký jste zvyklý. Budou přinášeny pouze informace o změně stavu.

Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo
×
Dnes v 15:00
MFK Karviná
Bohemians Praha 1905
×
Dnes v 15:00
MFK Karviná
Bohemians Praha 1905