Generální partner
Světlý režim
1. srpen 2010

Skvělý start do sezony

Lepší start do soutěže si snad ani nemohli karvinští fotbalisté přát. Doma rozdrtili Most 4:0.

MFK OKD Karviná – Baník Most 4:0 (1:0)

Fotbalisté Karviné vkročili do nové sezony jasným vítězstvím nad svým oblíbeným soupeřem z Mostu, který si z Městského stadionu odvezl gólové příděly již v loňské i předloňské sezoně. „Asi se nám na ně daří, ale beru to spíš jako zajímavost, nic z toho nevyvozuji. Byl to první zápas, na bližší hodnocení našich výkonů si ještě počkejme,“ nenechával se strhnout euforií útočník Karviné Vladimír Mišinský, který dal dva góly a na jeden ještě přihrál.

Úvodní půle byla vyrovnaná. Více ze hry měli domácí, kteří také dali gól. Most své šance měl, ovšem nevyužil je. „Za stavu 1:0 pro nás jsme si oddechli, když soupeř neproměnil dvě tutovky. Po druhé brance jsme již měli zápas v naší režii,“ hodnotil utkání spokojený kouč MFK Jiří Balcárek.

Karvinští těžili z výtečných a naprosto přesných přihrávek svého kapitána Radka Slončíka, který rozděloval míče a na jeho kvalitní výkon se postupně nabalili i jeho spoluhráči. Všichni předvedli velice kompaktní a pro další zápasy slibný výkon, patřičně podpořený brankami. „Pokud se nám bude takto dařit i nadále, budeme samozřejmě spokojeni. Myslím, že i když je teprve začátek sezony, můžeme mít z našeho výkonu příjemný pocit,“ konstatoval s úsměvem Slončík, autor vítězného gólu.

„Karviná vyhrála naprosto zaslouženě, její převaha byla markantní zvláště po druhém gólu. My ještě pořád budujeme nový kádr, v létě nám z něj spousta hráčů odešla, nyní převažují mladí a jak vidno, na takové soupeře jako Karviná to dnes zkrátka nestačilo,“ uvedl k utkání uruguayský trenér Mostu Jorge Aňon.

Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo