Generální partner
Světlý režim
2. srpen 2010

Karviná smetla Most a připravuje se na Hlučín

Jako by byl Městský stadion pro mostecké zakletý. Přestože na svých klubových stránkách slibovali, že z Karviné přivezou nějaké body, realita byla úplně jiná. Místo bodů přišla krutá porážka.

Co rozhodlo o vítězství Karviné? Na tuto otázku hledali trenéři odpověď na tiskové konferenci. „I když jsem hráče upozorňoval na kvality Radka Slončíka, přesto se nám ho nepodařilo uhlídat. V prvním poločase si dělal, co chtěl. Rozdával nejen skvělé přihrávky, ale dokázal vstřelit i gól. Navíc vyhrál spoustu soubojů a to rozhodlo o jednogólovém vítězství Karviné v prvním poločase. Ale i my jsme měli vyložené šance, jenomže jsme je neproměnili. V úvodu druhé půle jsme inkasovali a bylo rozhodnuto. Přestože jsme se snažili s nepříznivým výsledkem něco udělat, na dobře hrající Karvinou to nestačilo. Tímto bych chtěl domácím pogratulovat k zcela zasloužené výhře. Máte vynikající tým,“ pěl chvály uruguayský trenér ve službách Baníku Most Jorge Aňon.

Spokojený byl po zápase domácí kouč Jiří Balcárek. „O výsledku rozhodl druhý poločas. V něm jsme udělali změnu v sestavě, kdy se místo Gottwalda objevil na hřišti Mišinský. Ten naši hru rozpohyboval. Za stavu 2:0 se naši kluci uklidnili a začali si věřit. Z toho pramenili šance a nakonec i další dva góly.“

Výsledek 4:0 je pro hosty hodně krutý. I oni měli vyložené příležitosti, ale na rozdíl od našich borců, je nedokázali proměnit. Zato karvinským hráčům spadlo do brány skoro všechno. Nejprve Motyčka elegantně uvolnil Slončíka, který mazácky přehodil mosteckého gólmana. Druhý gól byl hodně šťastný. Milosavljev v těžké pozici vystřelil a míč se od tyčky došoural do brány. Poté přišly chvíle Vladimíra Mišinského. Nejprve si naskočil na přesný centr Milosavljeva a tvrdou hlavičkou zavěsil. Deset minut před koncem si nadvakrát poradil s brankářem Palečkem a dal výsledku konečnou podobu.

.

Rekapitulace 1. kola:

MFK OKD Karviná – FK Baník Most 4:0 (3:0)

Vysočina Jihlava – Varnsdorf 1:0 (0:0)

Baník Sokolov – MAS Sezimovo Ústí 5:1 (3:0)

Sparta Praha B – 1. SC Znojmo 1:0 (0:0)

Fotbal Třinec – FC Hlučín 1:0 (1:0)

Tescoma Zlín – Kladno 2:1 (0:0)

Viktoria Žižkov – FC Graffin Vlašim 0:1 (0:0)

Zenit Čáslav – FK Dukla Praha 0:2 (0:1)

.

Přinášíme Vám fotogalerii z utkání MFK OKD Karviná – FK Baník Most.







































































































Rozhovory Rozhovory
út 23.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Rajmund Mikuš

Rajmund Mikuš je definitivně zpátky na hřišti! Trvalo to dlouho, ale povedlo se! V rozhovoru detailně přibližuje dny a týdny bez fotbalu, i jak to bylo těsně po druhé operaci, když se dozvěděl, že zkřížený vaz nemá utržený. A oficiálně oznámil velkou novinku…

st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo