Generální partner
Světlý režim
8. srpen 2010

Karvinský Hoffmann: Chtěli jsme na ně vletět od začátku

Snový začátek sezony prožívají druholigoví fotbalisté Karviné, kteří se po dvou kolech pyšní plným počtem bodů a sedmi vstřelenými brankami. Po zásluze jim tak v neúplné tabulce patří lichotivá pozice lídra.

Po čtyřbrankové nadílce Mostu si svěřenci trenéra Jiřího Balcárka s chutí zastříleli také proti regionálnímu rivalovi z Hlučína. Po trefách Mišinského, Milosavljeva a Motyčky si mohli v kabině po utkání, které měli až na kratičkou chvíli v úvodu druhé půle stále ve své moci, s chutí zakřičet. „Celou přestávku jsme se hecovali, ať nepolevíme. Bohužel jsme však inkasovali a chvíli jsme se v tom hrabali. Naštěstí jsme celkem rychle dali třetí gól, protože jinak by to trošku mohlo i smrdět,“ říkal po utkání ještě zadýchaný zkušený krajní bek Karviné Josef Hoffmann.

Karviná do utkání vtrhla jako velká voda a už po osmi devíti minutách měla k dobru dva góly. „Říkali jsme si, že na ně vletíme hned od začátku, protože loni jsme tady úvod zápasu zaspali. Chtěli jsme je rozběhat, dřít a až pak se zaměřit na fotbalovou krásu,“ přitákal Hoffmann.

Ovšem po nějakých dvaceti minutách zápasu, kdy na hřišti existovalo pouze jedno mužstvo, se do hry dostali i zaskočení domácí. Ale Karviná i tak měla hru po celý první poločas pod kontrolou. „Tak to chodí, po dobrém startu se člověk na hřišti trochu uspokojí, začne zkoušet něco navíc a hra se tím pádem pomaličku vyrovnává. A kromě toho je potřeba říct, že Hlučín fotbal hrát taky umí. Ti jejich mladí kluci se v průběhu prvního poločasu oklepali a začali si to taky dávat,“ všiml si někdejší obránce ostravského Baníku.

I přes dvě výhry jsou však v Karviné oběma nohama na zemi. Vědí, že je to jen povedený úvod dlouhé ligové sezony. A v dalším kole je navíc prověří další celek, který prozatím ani jednou bodově nezaváhal – pražská Dukla. „Šli jsme do toho od začátku naplno, tak by to však asi mělo být pokaždé. A ne jen dvacet minut, ale celý zápas. Vždyť ty možná těžší nás ještě čekají,“ dodal Josef Hoffmann.

Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo