Generální partner
Světlý režim
24. srpen 2010

Porazili jsme se sami, říká útočník Michal Gottwald

Do utkání s Vlašimí nastoupil Michal Gottwald v 58. minutě za stavu 3:1. Po několika minutách pobytu na hřišti se dostal do velké šance, a mohl alespoň zkorigovat nepříznivý výsledek. Bohužel se tak nestalo.

Za stavu 1:0 jsme nastřelili tyčku. Hned vzápětí jsme inkasovali druhý gól. To asi muselo mužstvem hodně otřást…

Zcela určitě. Takový nástup do utkání zatočí s každým mužstvem. Přesto jsme se snažili s výsledkem něco udělat. Jenomže vstup do druhého poločasu jsme měli stejně katastrofální jako do první půle a během sedmi minut jsme inkasovali dvě branky, které rozhodly o osudu utkání.

Soupeř hrozil z rychlých brejků. Nebylo lepší změnit taktiku hry?

Kdybychom neobdrželi ze začátku střetnutí góly, tak jsme mohli hrát na brejky my. Za stavu 2:0 jsme museli otevřít hru a to domácím vyhovovalo.

Před utkáním s Vlašimí jste inkasovali pouze dvě branky, navíc jednu z penalty. Graffin vám nastřílel čtyři góly. Bylo to tím, že dokázal najít recept, jak překonat herní systém, kterým se prezentujete?

Oni nás nedokázali přehrát. Porazili jsme se sami, protože jsme vyrobili neskutečné chyby. Snad jsme si vybrali špatný den na začátku soutěže a nyní bude jenom líp.

Za stavu 4:1 jste si vypracovali několik příležitostí. Ty jste však nedokázali proměnit. Dalo se ještě něco udělat s nepříznivým výsledkem?

Náznaky šancí tam byly. I já jsem jednu tutovku zahodil. Mohli jsme aspoň zkorigovat výsledek. Domácí si však svůj náskok pohlídali.

Kdybyste mohli vrátit čas, co byste udělali v zápase s Vlašimí jinak?

To je spíše otázka pro trenéra. Na zápas jsme byli připraveni dobře. Chtěli jsme ve Vlašimi vyhrát. Abychom uspěli, museli bychom vstřelit úvodní gól a nedělat hloupé chyby.

Měl jste náročný víkend. V sobotu druholigový zápas s Vlašimí, v neděli jste zase nastoupil za béčko. Jak se hráč vypořádává s takovým zatížením?

Náročné to bylo, ale nestěžuji si. Jsme profesionálové a musíme odvádět stoprocentní výkony. A je jedno jestli hrajeme v sobotu za áčko nebo v neděli za béčko.

Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo