Generální partner
Světlý režim
26. srpen 2010

Velký úspěch patnáctky. Vyhrála na Slovácku

Své zápasy včera odehráli ligoví dorostenci a žáci. Devatenáctka dlouho vzdorovala Baníku Ostrava, nakonec však odešla poražena 3:1. O velký úspěch se postarali svěřenci Jana Laslopa, kteří dokázali zvítězit na Slovácku 1:0.

FC Baník Ostrava B - MFK OKD Karviná U19 3:1 (0:1)

Branka MFK OKD Karviná: 10. Marek

Náš tým odehrál s Baníkem Ostrava vyrovnanou partii. V desáté minutě využil hrubé chyby ostravské obrany Marek a svůj brejk zakončil mazáckou střelou podél gólmana – 1:0. Hráče Baníku úvodní gól zaskočil a na pozornou obranu karvinských nedokázali nic vymyslet. V druhé půli se domácí dočkali vyrovnávacího gólu po rohovém kopu, kdy náš hráč stojící u tyčky vyhlavičkoval míč do bezpečí a rozhodčí k překvapení všech ukázal do středu hřiště. Tato branka našimi hráči evidentně otřásla a hned vzápětí inkasovali podruhé. Až do konce utkání byla hra vyrovnaná a domácí se museli až do závěrečného hvizdu strachovat o výsledek. Pojistku v podobě třetího gólu přidali hráči Baníku v nastaveném čase, kdy jsme hráli vabank a snažili se o vyrovnání.

.

FC Baník Ostrava B - MFK OKD Karviná U17 5:1 (1:0)

Branka MFK OKD Karviná: 67. Kurušta

Sestava MFK OKD Karviná: Pecha - Káňa (67.Helvín), Balcárek, Cienciala (72. Malatinský), Toman - Blaho, Dančík, Hruška, Hanzel - Ryšavý, Kurušta (67. Uher)

V prvním poločase jsme měli mírnou územní převahu, ale bohužel jsme již v 9. minutě inkasovali po střele z dálky. Naše snaha končila u hranice pokutového území a branku jsme ohrozili pouze dvakrát po střelách Ryšavého. Navíc jsme špatně zahrávali standartní situace. Ve druhé půli nás zlomily dvě branky v rozmezí dvou minut. Ve 46. minutě jsme dostali gól po rohu a ve 47. minutě opět po střele z dálky. V 58. minutě neproměnil Hanzel vyloženou šanci a v 67. minutě vstřelil čestný úspěch Kurušta. Soupeř nás potrestal ještě dvakrát po rychlých protiútocích. Ve druhé půli jsme propadli jako mužstvo. Neměli jsme takovou vůli po vítězství jako soupeř a zodpovědnost za individuální výkon.

.

1. FC Slovácko - MFK OKD Karviná U15 0:1 (0:1)

Branka MFK OKD Karviná: 35. Chnúrik

Sestava MFK OKD Karviná: Pastornický - Kurz, Malík, Leibl, Szkuta - Tomeček (36. Hubáček), Moskál, Jadamík, Svoboda (55. Puškáč) - Chnúrik, Puchel

O našem vítězství nad silným soupeřem rozhodla 35. minuta, kdy Puchel svým důrazem vybojoval míč před pokutovým územím domácích, přihrál Chnúrikovi a ten svou šanci proměnil. Musíme si přiznat, že vítězství je šťastné, protože soupeř byl po celý zápas fotbalovější a své šance nedokázal proměnit. My prakticky z minima vytěžili maximum. Kluky musím pochválit za bojovný a disciplinovaný výkon.

.

Slovácko – MFK OKD Karviná U13 4:2 (2:2)

Branky MFK OKD Karviná: 5. Lingr, 13. Egri

Sestava MFK OKD Karviná: Ciupa - Berešík, Štěrba, Michailidis, Hujo (30. Cieslawski) - Chloň (30.Všetička), Ligocký, Lingr, Kondziolka (45.Poštulka) - Dostál, Egri

V dalším mistrovském utkání jsme chtěli předvést, že i fotbalově máme na soupeře, který má herně navíc. Už ve 13. minutě jsme vedli po brankách Lingra a Egriho 2:0, a byli jsme fotbalově lepší. Slabší chvilku tohoto utkání si vybral brankář Ciupa, který dostal soupeře do hry po chybách v 28. a 29. minutě. Druhý poločas soupeř využil naší nepozornosti a chyby v defenzivě, a utkání otočil ve svůj prospěch. Toto utkání jsme si prohráli sami, ale fotbalovostí (až na některé výjimky) jsme nezklamali.

Rozhovory Rozhovory
st 10.4. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Doležal

S útočníkem Martinem Doležalem, který si na jaře vyměnil netradiční číslovku 51 na dresu za oblíbenou 15, jsme probrali jeho vstup do Klubu legend, aktuální situaci, dnešního soupeře, Velikonoce a velkou manželčinu zálibu – koně!

út 26.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Sebastian Boháč

Záložník Sebastian Boháč bude v dnešním utkání chybět, protože znovu pyká za karty. Právě o této jeho neřesti, ale i soukromí se rozpovídal v rozhovoru. A fanouškům také doporučil seriál, který aktuálně sleduje na platformě Netflix.

út 19.3. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Douglas Bergqvist

Okamžitě se začlenil do základní sestavy! Řeč je o třetím Švédovi v české F:L Douglasi Bergqvistovi. Sympatický seveřan v rozhovoru promluvil o své dobré paměti, bývalých angažmá, psech nebo pivu a vrátil se i k nešťastnému momentu v Liberci…

st 21.2. | redakce

ROZHOVOR Z BULLETINU - Martin Regáli

Pohodový rozhovor s Martinem Regálim se točil samozřejmě kolem jeho nového působiště, ale rozpovídal se i o Belgii, kde působil v prvoligovém Kortrijku. V Belgickém království se mu dobře žilo, skvělý byl podle jeho slov i první půlrok. Poté se to zlomilo a nehrával, proto aspoň cestoval a poznával okolní státy. Prozradil také, že s manželkou čekají druhé dítě...

Děkujeme Nadaci OKD za podporu mládeže
nadace-okd
Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ
Děkujeme statutárnímu městu Karviná za podporu
MĚSTO KARVINÁ
Činnost Městského fotbalového klubu Karviná, z.s. byla podpořena Národní sportovní agenturou
logo
Děkujeme JSDH Karviná-Ráj za zajišťování hasičského dozoru při fotbalových utkáních
logo